A ahmet furkan v Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 2 4 Şubat 2019 #1 Tıklıyorum tepki vermiyor. Onarmaları yaptım ama fayda etmedi. Process Monitor raporu oluşturdum. Yardımcı olur musunuz? Logfile.PML
Tıklıyorum tepki vermiyor. Onarmaları yaptım ama fayda etmedi. Process Monitor raporu oluşturdum. Yardımcı olur musunuz? Logfile.PML
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Şubat 2019 #2 Dosyaları silin: C:\Windows\SysWOW64\XINPUT1_3.dll C:\Windows\System32\XINPUT1_3.dll Sonra yükleyin: DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Dosyaları silin: C:\Windows\SysWOW64\XINPUT1_3.dll C:\Windows\System32\XINPUT1_3.dll Sonra yükleyin: DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net
B barisyurtsever Decapat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 7 Çözümler 1 15 Mayıs 2020 #3 ahmet furkan v dedi: Tıklıyorum tepki vermiyor. Onarmaları yaptım ama fayda etmedi. Process Monitor raporu oluşturdum. Yardımcı olur musunuz? Logfile.PML Genişletmek için tıkla... çözdünmü sorunu şuan aynı sorunu bende yaşıyorum Artı 0 Eksi
ahmet furkan v dedi: Tıklıyorum tepki vermiyor. Onarmaları yaptım ama fayda etmedi. Process Monitor raporu oluşturdum. Yardımcı olur musunuz? Logfile.PML Genişletmek için tıkla... çözdünmü sorunu şuan aynı sorunu bende yaşıyorum
enCoks Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #4 Abi senin elini ayağını öpeyim adamın dibisin <3 @MF. Artı 0 Eksi