Sorum açıklamadaki gibi olup, Epic Games üzerinden herhangi bir oyunu Windows kalitesinde oynayabilir miyim? Örneğin Epic Games'de Windows'da R9 290X ile 70 FPS alıyorum High ayarlarda, aynısını Linux'da çalıştırır mı?
Evet uygun. Bir gamersanız Linux çoğu oyun olmadığı için sizi memnun etmez. Ben kurmuştum OS olarak gayet memnundum ama oyunlar az olduğu için kaldırdım.
Mesajımı düzenledim ve Ubuntu başlangıç için güzel fakat buglu ve GNOME kullandığı için fazla RAM kullanan bir dağıtım. Mint ya da Kubuntu ile başlayabilirsiniz.
Evet uygun. Bir gamersanız Linux çoğu oyun olmadığı için sizi memnun etmez. Ben kurmuştum OS olarak gayet memnundum ama oyunlar az olduğu için kaldırdım.
Mesajımı düzenledim ve Ubuntu başlangıç için güzel fakat buglu ve GNOME kullandığı için fazla RAM kullanan bir dağıtım. Mint ya da Kubuntu ile başlayabilirsiniz.
Bu arada Kubuntu'nun normal hali de çok güzel fakat Linux'un en güzel yanlarından birisi özelleştirilebilir olması. Örneğin macOS teması yapmak isterseniz ''How to make KDE Plasma look like macOS Big Sur'' şeklinde yazıp yapabilirsiniz ve gerçekten çok güzel oluyor.
@selimguzey, Lutris ile fazla bir deneyimim olmadı. @Dengesiz Kokarca'nın gönderilerinde bu siteyi paylaştığını görmüştüm ve kendisi Lutirs ile Epic Games oyunlarını oynayabildiğini belirtmişti.