Epic Games'ten indirdiğim NBA2K21'de MyCareer modunda oluşturduğum karakter bir süre sonra siliniyor. 3 kez aynı karakteri açtım 3'ü de silindi. Harcadığım paralar da boşa gidiyor doğal olarak. Yabancılarda da yaşayanlar var fakat çözüm bulamadım ben. Bilen, yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
Epic Games'ten indirdiğim NBA2K21'de MyCareer modunda oluşturduğum karakter bir süre sonra siliniyor. 3 kez aynı karakteri açtım 3'ü de silindi. Harcadığım paralar da boşa gidiyor doğal olarak. Yabancılarda da yaşayanlar var fakat çözüm bulamadım ben. Bilen, yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
What's up, everyone! If you've been playing NBA 2K21 and are having trouble locating your MyCAREER file, we have some solutions for you. Please check out the workarounds below, which are broken do...
Hocam, gönderdiğiniz linke göre sorunu çözmeye çalıştım ancak nba2k21'in o three dots kısmında sync data now seçeneği yok. Bulut kayıt özelliği de açıktı öncesinden. Bununla ilgili bir bilginiz var mı?
Epic Games
For games that have Cloud Save enabled, you can restore the save data from your Epic Library.