A Ardaack Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı 1650 Ti Anakart . İşlemci İ5 10300H Merhaba arkadaşlar Epic'den oyun aldım fakat indirimli hali olmamıştı bende iade ettim ne kadar sürede hesabıma para iadesi gelir?
Merhaba arkadaşlar Epic'den oyun aldım fakat indirimli hali olmamıştı bende iade ettim ne kadar sürede hesabıma para iadesi gelir?
yusufwsm Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen5 5500 / Rx 6600 / DDR4 16Gb Ram / 512Gb M2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2023 #2 Ardaack dedi: Merhaba arkadaşlar Epic'den oyun aldım fakat indirimli hali olmamıştı bende iade ettim ne kadar sürede hesabıma para iadesi gelir? Genişletmek için tıkla... Bende Epic'den oyun iade etmiştim,yanlış hatırlamıyorsam en fazla 1 hafta içerisinde para iadesi yapılır. Artı 0 Eksi
Ardaack dedi: Merhaba arkadaşlar Epic'den oyun aldım fakat indirimli hali olmamıştı bende iade ettim ne kadar sürede hesabıma para iadesi gelir? Genişletmek için tıkla... Bende Epic'den oyun iade etmiştim,yanlış hatırlamıyorsam en fazla 1 hafta içerisinde para iadesi yapılır.