Epic Games neden bedava oyun dağıtıyor?

Yok kullanıcısı zaten Epic'e göre kat kat daha fazla onu biliyorum sadece hediye olarak dağıtır mı onu merak ediyorum.

Yani mantıken gerekli indirimi ve kur ayarını Türkiye için yaptılar. Daha fazla zarar etmek isteyeceklerini sanmıyorum.

Dediğiniz gibi kullanıcı çekmek için. Fakat kullanıcı bedava oyunla değil güzel bir uygulama ile yapılır. Steam en iyi örnek.

Rekabet. Biz Technopat'a girince nasıl kullanıcı girişi ile Technopat gelir sağlıyorsa Epic Games'de hem kullanıcı çekip gelir sağlıyor hem Steam ile yarışamadığı ara yüz, sunucu açığını kapamaya çalışıyor. Tabi bunun yanı sıra onay verdiğiniz gizlilik sözleşmesi ile sizden bilahare çektikleri veriler var.

Söylediğiniz gibi kullanıcı çekmek için veriyorlar.

Hocam zaten kendi açıkladıklarına göre 2027 yılına kadar kar etmeyecekler. Kullanıcıya ve oyunların kendi platformundan alınmasına ihityacı var Epic Games'in. Tahminim bir sürü hesap sadece her hafta verilen bedava oyunları alıp bir daha da Epic mağazasına bakmıyordur. Rekabet oluşturmaya çalışıyorlar ve kazanç sağlamaya çalışıyorlar haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…