Epic Games neden bedava oyun dağıtıyor?

Epic Games neden bedava oyun dağıtıyor bilen var mı? Tomb Raider oyunlarını GTA V filan her şeyi bedava dağıtıyor. Sanırım kullanıcı çekmek için yapıyorlar büyük ihtimalle ama tam nedeni olmayabilir. Bilen varsa yazabilir mi?

Kitle kazanıp sevap point almak için.

Epic Games Launcher iyi bir launcher değil. Steam ile yarışamıyor. Kullanıcı azalınca doping yapıyor. Dopingi bedava oyun olarak düşünün. Kullanıcıların azalmasının nedeni ise Steam'in yerini tutamıyor.

Epic Games neden bedava oyun dağıtıyor bilen var mı? Tomb Raider oyunlarını GTA V filan her şeyi bedava dağıtıyor. Sanırım kullanıcı çekmek için yapıyorlar büyük ihtimalle ama tam nedeni olmayabilir. Bilen varsa yazabilir mi?
Hem kullanici sayisini arttirmak hem de reklam amacli. Reklam yapmak icin verecegi para yerine bedavaya oyun veriyor. Zaten toplu alim yaptigi icin ucuza mal ediyor oyunlari da. Hem bedava oyun veriyor uygulamayi kullandirtiyor hem de reklam yapiyor

En son yaptığı oyunu aldığımda fırsat bitince kütüphanemden kaldırmıştı. Epic gibi kalıcı değil.

Orada yazar oyunun süresi.

Bende ayrımcılık yok ikisi de güzel uygulama ikisini de kullanıyorum. Steam ve Epic Games.

Kesinlikle.

Kitle kazanıp sevap point almak için.

Epic Games çektiği kitleden aldığı para ile geçiniyor. Bence gayet mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezam yeni bitti. Olay senin kötü mizahın burada benim yaşıma döndürme.
1640966171018.png

Senin mizah bayağı iyiymiş ha.
"Aşağı döndürmeye devam etmelisiniz" olacak.
Başka konuya gitmeniz için öyle yazdım.
Umarım tekrar ceza alırsınız. Akıllanamamışsınız.

Eki Görüntüle 1257029
Senin mizah bayağı iyiymiş ha.

Başka konuya gitmeniz için öyle yazdım.

Olay sensin diyorum ya kardeşim. Anlamıyor musun?

Ceza almadan mesaj yazmayı bırakmalıyız.

1640966272774.png

Öbür tarafta cennete gidebilmek için yapıyorlar. Belki de bizim gençlerimizi oyunla meşgul edip ülkemizin gelişmesini engelleyecekler hain fedoncu, gitarist, piyanist, gamerlar.

Kendileride kazanıyor kullanıcı çekerek.

Epic Games Launcher iyi bir Launcher değil. Steam ile yarışamıyor. Kullanıcı azalınca doping yapıyor. Dopingi bedava oyun olarak düşünün. Kullanıcıların azalmasının nedeni ise Steam'in yerini tutamıyor.

Katılıyorum. Arayüzü özellikle değişmeleri lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı