Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

Ben şahsen Steam'den çok seviyorum yani açıkça söyleyeyim. Launcher daha iyi diye 15TL Witcher'i Steam'den 350TL'ye almam. Steam anca zam yapıyor. Epic'de Dead stranding, GTA 5, dishonerd gibi oyunları ücretsiz veriyor.
Bizim Türkler abartmayı gerçekten çok seviyor. Epic Games platformunda bulunan indirimli fiyat ile Steam'ın indirimsiz fiyatını karşılaştırıyorlar. Gerçekten çok komiksiniz

Bizim Türkler abartmayı gerçekten çok seviyor. Epic Games platformunda bulunan indirimli fiyat ile Steam'ın indirimsiz fiyatını karşılaştırıyorlar. Gerçekten çok komiksiniz

Orada bulunan fiyatlar sanırım indirim gerekçesiyle hala güncellenmedi, bir gün onlarda değişecek. Leş gibi yavaş çalışan bir Launcher'leri var. Oyun motoruyla Launcher yaptıkları için çok beklentiye girmemek lazım, sıfırdan yapsalar bir zarara uğramazlardı diye düşünüyorum.

Launcher leş SSD olsa bile kanı gibi bu ikisi dahi yeter bana.

bide öküz gibi sistem gereksinimleri isteniyor steamde öküz gibi sistem gereksinimi isteyen oyunlar yok

Oyun mağasindan cok şey bekliyorlar oyunu oynatsin yeter yok arayuz kotuymus yok kasiyormus cart curt ediyorlar. Hava atamiyolar steamdeki gibi

Oyun mağasindan cok şey bekliyorlar oyunu oynatsin yeter yok arayuz kotuymus yok kasiyormus cart curt ediyorlar. Hava atamiyorlar Steam'deki gibi.

Hocam başta dediklerinize katılıyorum. Fakat Steam'de nasıl hava atılıyor anlatabilir misiniz?

Profil özellikleri, sahip olunan oyun sergilemesi vs.
Hocam oyunla nasıl hava atabilir insan onu anlayamadım ben. Sonuçta oyun bu. Oyun sergilemesinin amacı, en sevdiğin oyunları belirtmen. İnstagram profilinde neleri sevdiğini belirtmen gibi düşün.

A Kişisi: Profilimdeki oyunlar nasıl?
B Kişisi: Oha oyun mu oynadın sen
A Kişisi: Tabi ne sandın oyun oynuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…