Ben şahsen Steam'den çok seviyorum yani açıkça söyleyeyim. Launcher daha iyi diye 15TL Witcher'i Steam'den 350TL'ye almam. Steam anca zam yapıyor. Epic'de Dead stranding, GTA 5, dishonerd gibi oyunları ücretsiz veriyor.
Bizim Türkler abartmayı gerçekten çok seviyor. Epic Games platformunda bulunan indirimli fiyat ile Steam'ın indirimsiz fiyatını karşılaştırıyorlar. Gerçekten çok komiksiniz
Bizim Türkler abartmayı gerçekten çok seviyor. Epic Games platformunda bulunan indirimli fiyat ile Steam'ın indirimsiz fiyatını karşılaştırıyorlar. Gerçekten çok komiksiniz
Orada bulunan fiyatlar sanırım indirim gerekçesiyle hala güncellenmedi, bir gün onlarda değişecek. Leş gibi yavaş çalışan bir Launcher'leri var. Oyun motoruyla Launcher yaptıkları için çok beklentiye girmemek lazım, sıfırdan yapsalar bir zarara uğramazlardı diye düşünüyorum.
Orada bulunan fiyatlar sanırım indirim gerekçesiyle hala güncellenmedi, bir gün onlarda değişecek. Leş gibi yavaş çalışan bir Launcher'leri var. Oyun motoruyla Launcher yaptıkları için çok beklentiye girmemek lazım, sıfırdan yapsalar bir zarara uğramazlardı diye düşünüyorum.
Hocam oyunla nasıl hava atabilir insan onu anlayamadım ben. Sonuçta oyun bu. Oyun sergilemesinin amacı, en sevdiğin oyunları belirtmen. İnstagram profilinde neleri sevdiğini belirtmen gibi düşün.
A Kişisi: Profilimdeki oyunlar nasıl?
B Kişisi: Oha oyun mu oynadın sen
A Kişisi: Tabi ne sandın oyun oynuyorum ben