Epic Games neden sevilmiyor?

Aynı hocam performansa bir etkisi yok launcherin. Tek sorun steam çok daha akıcı bence launcher olarak o yüzden steam tercih ediyorum ben.

Oyunu çalıştırdıktan sonra ikisi arasında pek bir fark yok. Sadece oyun içi hizmetlerde Steam daha iyi. Steam’de Shift+Tab kombinasyonuyla İnternet tarayıcısı, notlar, ayarlar, (gamepad kullanılıyorsa) hızlı kontrolcü ayarları gibi özelliklerle erişebileceğiniz bir Steam arayüzü var. Epic Games‘te de var ama yapabilecekleriniz çok sınırlı. Ancak ben bu özellikleri kullanmam, sadece oyunuma odaklanırım derseniz Epic Games’de de bir eksiklik hissetmezsiniz. İki platformun indirim zamanları farklı olduğundan bir platformda indirimde olan bir oyun diğer platformda indirimde olmayabiliyor. Bu durumda istediğiniz oyunun diğer platformda indirime girmesini bekleyebilirsiniz.

Steam koca bir dünya, epic ise sadece oyunu açıyor. Epic o kadar da kötü değil ama Steam varken kötü.

Ben Epic ile Steam'den oyun oynadığım da oyunlar tabii ki farklı ama Epic'de daha yavaş açılıyordu.

Aynı hocam performansa bir etkisi yok launcherin. Tek sorun steam çok daha akıcı bence launcher olarak o yüzden steam tercih ediyorum ben.
Anladım hocam. Bende Steam daha iyi derim ama Launcher ile 5 dk. Uğraşmayayım diye 140 TL olan oyuna 470 TL veremem maalesef. Diğer özellikler de beni pek ilgilendirmez dediğim oyunlar tek kişilik hikayeli oyunlar arada oyun performansı açısından fark yokmuş zaten girer oynar çıkarım. Beni oyun performansı daha çok ilgilendirir. Zaten herhalde bunlardan başka yine böyle ciddi fiyat farkı olmadığı sürece Epic Games'den oyun almam Steam üzerinden alırım. Cevap için teşekkürler.

Ben Epic ile Steam'den oyun oynadığım da oyunlar tabii ki farklı ama Epic'de daha yavaş açılıyordu.
Yalan söylemeyeceğim hocam sadece Epic daha yavaş kısmını anladım öncesini anlamadım.

Yani ben Epic'den oyun oynadığım da genelde CP2077'ye giriyorum ama Steam tarafında ise ETS 2, ATS gibi oyunlar oynuyorum, Steam'de oyunlar hızlıca açılıyor du ama Epic'de biraz daha yavaştı. Steam'den RDR2 falan da oynadım ama hız açısından fark görememiştim Steam tarafında. Epic'de yavaş açılıyordu oyun. Onun dışında oyuna girdikten sonra fark yok denecek kadar az.

oyunlar için steamdeki gibi atolye rehber vs desteği yok ayrıca arayüzü kötü

Epic Games ücretsiz oyun verdigi sürece sevmeye devam edeceğim.

Epic uzerinden GoW oynarken ortalama 5 saat kadar kaydim silindi zaten oyun 20saat civari %25i gitti yani tekrar oynadim mecbur.

Epic uzerinden GoW oynarken ortalama 5 saat kadar kaydim silindi zaten oyun 20saat civari %25i gitti yani tekrar oynadim mecbur.
O nasıl oldu hocam? Diğer oynayanlar "sorunsuz oynuyorum, oyuna girdikten sonra pek fark yok" dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…