Epic Games neden sevilmiyor?

Aynı oyunları ikisinden de oynamış olarak söylüyorum oyuna girdikten sonra oyun içinde hiçbir şey değişmez ama Steam'deki başarımdır saattir, incelemedir gibisinden özellikler yok sonuçta. Üç kuruş dahi ucuzsa Epic'ten alırım ama başka hiçbir artısını görmedim, fiyat ve bedava oyun haricinde de tavsiye etmiyorum. Son madde haricinde gerisini takma. Rust oynamıyorsun, 10 saniyede açılan oyun 20 saniyede açılsa da önemli değil (Ben yaşamadım bu arada diğer yorumlara göre söylüyorum).

Rocket league oynadım hiç sorun yaşamadım. Başka online oyunlar da oynadım. Epic games in sevilmeme sebebinden değil de millet bütün oyunları tek kütüphanede olsun istiyor.
Rocket leauge'yi sorunsuz oynamak zorundasın zaten. Adamlar steam'den kaldırdı oyunu kullanıcı çekmek için. Bir zahmet kendi koydukları platformda sorunsuz yapsınlar.

Ayrıca sevilmeme nedeninin tek sebebi tek kütüphane olayı değil bence. Community olmaması da Epic launcher'i çok geride bırakıyor. Ubisoft connect'te bile community odaklı sistemler varken Epic'te olmaması çok saçma.

Farklı oyunlar da oynadım.

Neden Launcher çünkü arayüzü çok hantal ve geride kalmış, font ve renk kullanımı yanlış kütüphanesi dar ve arama filtreleri yeterli değilken Steam gibi topluluk ve en önemlisi kullanıcı incelemesi yok.

Bence Epic Games iyi bir Launcher ve kuponlar sayesinde ucuzluyor oyunlar. Mesela GoW, Witcher 3 complate Edition ve ranch Simulator'ü 200TL'ye almıştım. RDR2 de Steam 375TL iken epicde kuponla 284TL ye almıştım.

Ve şahsen bende hızlı açılıyor Epic Games.

Launcher PC den PC ye değişir. Fakat yorumlar olmaması, topluluk olmaması bence büyük bir sorun. Ücretsiz online oynayan biri olarak bunları söylüyorum.

Launcher PC'den PC'ye değişir. Fakat yorumlar olmaması, topluluk olmaması bence büyük bir sorun. Ücretsiz Online oynayan biri olarak bunları söylüyorum.

Ya zaten Steam daha iyi ama ben şahsen Steam'in o özelliklerini kullanmadığım için pek sıkıntı etmiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…