Epic Games niye çökmedi?

GTA V gibi bir oyundan sonra Civizilation verilmesi çok saçma oldu. Evet Civizilation güzel oyun ama GTA V ile çıtayı tepeye çıkar sonra böyle bir oyun pek olmadı. Bir de artık diğer oyunlarında bir gizemi kalmadı, sızıntı doğruymuş.

Ark ve Civilization istiyordum iyi oldu. Civilization aldım şimdi. GTA kadar geniş bir kitleye hitap etmediği için yoğunluk oluşmamıştır.

Hangi oyunlar olacağı açıklandı. Gta 5 etkisini yaratacak oyun olcağını sanmıyorum Bir sonraki Borderland handsome colection. Ondan sonraki ise ARK verilicek. Arkın veriliği gün belki bişeyler olabilir ama sanmıyorum. ARK optimizasyonu iyi olan oyun değil. Çoğu insan oynayamıcaktır bile.
Şu an dağıtılan oyun her kesime hitap etmiyor. Türkçe dil seçeneği yok. Sıra tabanlı oyun. Gta gibi görev yap araba çal adam öldür değil. Belli bir kitleye hitap eden oyun. Yığılma olmaması normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı