Epic Games niye çökmedi?

GTA V gibi bir oyundan sonra Civizilation verilmesi çok saçma oldu. Evet Civizilation güzel oyun ama GTA V ile çıtayı tepeye çıkar sonra böyle bir oyun pek olmadı. Bir de artık diğer oyunlarında bir gizemi kalmadı, sızıntı doğruymuş.

O zaman ortaya atılan görsel doğruymuş
Almayacağım, ne bunu ne de 1 hafta sorasını. İkisi de bana hitap etmiyor. Ark'ı bekleyeceğim.

Ark ve Civilization istiyordum iyi oldu. Civilization aldım şimdi. GTA kadar geniş bir kitleye hitap etmediği için yoğunluk oluşmamıştır.

Sızıntılara göre bir sonraki haftanın oyunu Borderlands The Handsome Collection.

Hangi oyunlar olacağı açıklandı. Gta 5 etkisini yaratacak oyun olcağını sanmıyorum Bir sonraki Borderland handsome colection. Ondan sonraki ise ARK verilicek. Arkın veriliği gün belki bişeyler olabilir ama sanmıyorum. ARK optimizasyonu iyi olan oyun değil. Çoğu insan oynayamıcaktır bile.
Şu an dağıtılan oyun her kesime hitap etmiyor. Türkçe dil seçeneği yok. Sıra tabanlı oyun. Gta gibi görev yap araba çal adam öldür değil. Belli bir kitleye hitap eden oyun. Yığılma olmaması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…