Epic Games Epic Games oyun iadesinde süreç neye göre işliyor?

cemdeniz7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Ben daha öncesinde EA Play ile yaklaşık 17 saat FIFA 23 oynadım. Sonra oyunu Epic'te 210 TL'ye satın aldım. Oyunu oynarken Epic Games'i kapattım. Oyundan çıktıktan sonra Epic Games'ten baktığımda oynama sürem 10 dakika gözüküyordu. Ben oyunu iade etmek istersem süre olarak Epic Games verilerinden mi alacak yoksa EA'den mi? Eğer EA ise, benim EA Play süremden dolayı farklılık olmaz mı? Süreç neye göre işliyor? Bilgisi olan var mı acaba?

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-01_233617416.png
    145,3 KB · Görüntüleme: 75
  • resim_2023-01-01_233634006.png
    31,4 KB · Görüntüleme: 55
Epic Games oyunu 2 saatten fazla oynamadıysanız ve alalı 2 haftayı geçmediyse iade eder. Epic Games kendi uygulamasında gözüken değerlere göre iade durumuna uygunluğu belirlenir.

Epic Games oyunu 2 saatten fazla oynamadıysanız ve alalı 2 haftayı geçmediyse iade eder. Epic Games kendi uygulamasında gözüken değerlere göre iade durumuna uygunluğu belirlenir.
Demek istediğim, ben bu oyunu Epic'ten satın aldıktan sonra 1 saat oynadım. Fakat Epic Games'e göre 10 dakika gözüküyor. Ben 2 hafta boyunca Epic Games'i kapatıp oynasam da bu süre artmayacak muhtemelen. Yine de iade edebilir miyim yani?

Evet edebilirsiniz. Bu yöntemle Ubisoft oyunlarını iade eden çokça oldu. Fakat bu açığı kullanmanızı önermem. Eğer bu açığı kullananların sayısı artarsa Epic iade politikasında katı kurallar koyabilir(Aynı Playstation'da oyunu indirmeye başlarsanız inmese bile iade hakkınızın elinizden alınması gibi).

Yok etmeyeceğim zaten sadece kafamda bir soru işareti olarak kalmıştı, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…