Epic Games oyun silme

İşletim sistemi
Windows 7

Muammer27

Kilopat
Kütüphanemden bir oyunu kaldırmak istiyorum. Bu oyunu nasıl kaldıracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun altında 3 nokta (..) işaretine tıklayınca kaldır'a basın. Ezbere yazdım yanlış söylemiş olabilirim.

Oyunun altında 3 nokta (..) işaretine tıklayınca kaldır'a basın. Ezbere yazdım yanlış söylemiş olabilirim.

Bilgisayar da yüklü olan oyunu öyle yapınca bilgisayardan kaldırıyor. Ben oyunu kütüphaneden kaldırmak istiyorum.

Bilgisayar da yüklü olan oyunu öyle yapınca bilgisayardan kaldırıyor. Ben oyunu kütüphaneden kaldırmak istiyorum.
Aynen öyle yapıyor ben mod yüklemiştim online giremedim gta 5'e modları da kaldıramadım senin dediğin gibi yaptım şuan tekrardan yüklüyorum çok sinir bozucu bi durum

Epic gameste oyunu hem açamıyorum hem kaldıramıyorum neden acaba

Ben epicden kaldıra tıkladım, onar yazısı çıktı. Epic gamesi kapatıp açınca oyun tamamen kaldırılmış o kadar

Ben kaldıra tıklayınca onar diye bir yazı çıkıyor

Eki Görüntüle 807611
hocam biraz geç yazmış olabilirim. Fakat Dediğiniz Hatayı İndirme Yolunu Düzelterek Yapabilirsiniz.
Onun En Kolay Yolu da Orada Yazan Klasörü Bulmaktır. ( Genelde : ve / işaretleri eksik olur.)
Yolu Direk Oradan Kopyalayıp İndirme Yolu Olarak Yapıştırmak En Doğal Yoludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…