EmEySs Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Sorunum başlıktaki gibi oyun açılıyor ve siyah ekranda kalıyor arkadan oyun sesleri geliyor ama oyunum siyah ne yapmam lazım?
Sorunum başlıktaki gibi oyun açılıyor ve siyah ekranda kalıyor arkadan oyun sesleri geliyor ama oyunum siyah ne yapmam lazım?
utturkce249 Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Hangi oyun? Artı 0 Eksi
KS KS EmEySs Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 utturkce249 dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Adı: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Artı 0 Eksi
utturkce249 dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Adı: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
utturkce249 Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 EmEySs dedi: adı: Guacamelee! Super Turbo championship Edition Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyebilirsin. Ben şahsen denemedim ama Hindistan yapımı olduğu için işe yarayabilir. Artı 0 Eksi
EmEySs dedi: adı: Guacamelee! Super Turbo championship Edition Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyebilirsin. Ben şahsen denemedim ama Hindistan yapımı olduğu için işe yarayabilir.