Çözüldü Epic Games oyunları 0b/s'de indiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarı alalı 3 gün oldu ve 3 günde Epic Games'ten Fortnite indirdim diğer oyunları 0 b/s'de indiriyor. 10 saniyede 2 MB falan indiriyor. YouTube'daki bütün videoları izledim ama çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games ayarlarından indirmeyi ksııtla seçeneği açıksa kapatın.
Steam'da oyun indirirken ortalama kaç hızda indiriyor?

Bazen 900 kbs ye geliyor tam düzeldi diyorum 5 dk sonra 0'a iniyor ve neredeyse hiç indirmiyor yarım saate 250 MB indirmiş rezil bir durum.

2Mbps indiriyorum ben yarım saatte 3GB iniyor. Epic Games desteğe yazın yardımcı olurlar.

Tamam sağ olun şimdi yazacağım.
Tamam sağ olun şimdi yazacağım.

Şu an yazdım umarım yardımcı olurlar.
Epic Destek ne kadar sürede geri dönüş yapar ?

Arkadaşlar normal bir şekilde %10'a kadar çıktı sonra 200 KB ile indirmeye başladı sıkılıdım artık bu durumdan yardım edebilen varsa sevinirim

Koca forumda kimse çözümünü bilmiyor mu lütfen bilen varsa yazsın. O kadar kalk PC'ye para ver oyunu yükleyeme.
Arkadaşlar sorunu çözdüm.Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa buyrun link: https://rightclickteknoloji.com/2020/05/17/gta-5-yuksek-hizda-indirmek-ve-bant-genisligi-kaldirma/
Yardımcı olan herkes çok teşekkürler.
Yine sorun yine sorun kadar indi ve aynı hata Acil Yardım arkadaşlar

Sorun tamamen çözüldü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…