Epic Games oyunumu sildi

İşletim sistemi
Windows 10

Felix Gallardo

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 almıştım 77GB'ı indi PC'yi kapatacaktım çık dedim tekrar açtığımda baştan indirmeye başladı. nereye gitti bu 77GB?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki @Fatalis silinmiş. Bu sıralar GTA 5 dolayısıyla yüklenme olduğu için silinebilir. Siz indirdiğinizi farklı klasöre kopyalarsanız o zaman bir şey olmaz.
Keşke farklı klasöre kopyalasaydın.

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım ne yapmam gerekiyor detaylıca anlatabilir misiniz? Teşekkürler

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım ne yapmam gerekiyor detaylıca anlatabilir misiniz? Teşekkürler
Oyunu indirmek için bir gün yetmedi ve bilgisayarı kapatmanız gerekiyor. Ama epic'te oyunun dosyalarını siliyor. İndirmeleriniz boşa mı gidecek hayır. Oyunun klasörünü masaüstündeki Gta 5 klasörüne kopyalıyorsunuz. Eğer yarın epic'ği açtığınızda oyunu sıfırdan indirmeye başlarsa. Hemen durdurup. Masaüstündeki Gta 5 klasöründen epic'ğin indirdiği klasöre geri kopyalayıp. İndirmeye devam et diyorsunuz. Dosyalar kontrol edilip eksik olanlar indirilecektir. Ama taşıma yapmayın geri kopyalayın her ihtimale karşı elinizin altında kopyası bulunsun.

Oyunu indirmek için bir gün yetmedi ve bilgisayarı kapatmanız gerekiyor. Ama epic'te oyunun dosyalarını siliyor. İndirmeleriniz boşa mı gidecek hayır. Oyunun klasörünü masaüstündeki Gta 5 klasörüne kopyalıyorsunuz. Eğer yarın epic'ği açtığınızda oyunu sıfırdan indirmeye başlarsa. Hemen durdurup. Masaüstündeki Gta 5 klasöründen epic'ğin indirdiği klasöre geri kopyalayıp. İndirmeye devam et diyorsunuz. Ama taşıma yapmayın geri kopyalayın her ihtimale karşı elinizin altında kopyası bulunsun.
çok önceden indirdiğim gta yı direk epic e atsam ne olur ?

Oyunu indirmek için bir gün yetmedi ve bilgisayarı kapatmanız gerekiyor. Ama Epic'te oyunun dosyalarını siliyor. İndirmeleriniz boşa mı gidecek hayır. Oyunun klasörünü masaüstündeki GTA 5 klasörüne kopyalıyorsunuz. Eğer yarın epic'ği açtığınızda oyunu sıfırdan indirmeye başlarsa. Masaüstündeki GTA 5 klasöründen epic'ğin indirdiği klasöre geri kopyalayıp. İndirmeye devam et diyorsunuz.

Çok teşekkür ederim. Ne olur nolmaz işimizi garantiye alalım. Ama hala şunu anlayamadım. Bazıları durdurma butonuna bassan da sıfırlanıyor diyor, bazıları da durdurup kapatırsan bir sıkıntı olmaz diyor. Geçen ben durdurmadım diğer Launcher'dan çık dedim. 5 dk sonra geri açtım silinmiş gibi gözüktü. Sonra yattım ve bugün baktım kaldığı yerden devam ediyordu.

çok önceden indirdiğim gta yı direk epic e atsam ne olur ?
Eksik olanlar kontrol edilip indirmeye devam edilir. Taşıma yapmayın kopyalayın. Elinizin altında yedek bulunsun.
Çok teşekkür ederim. Ne olur nolmaz işimizi garantiye alalım. Ama hala şunu anlayamadım. Bazıları durdurma butonuna bassan da sıfırlanıyor diyor, bazıları da durdurup kapatırsan bir sıkıntı olmaz diyor. Geçen ben durdurmadım diğer Launcher'dan çık dedim. 5 dk sonra geri açtım silinmiş gibi gözüktü. Sonra yattım ve bugün baktım kaldığı yerden devam ediyordu.
Onlar yoğunluktan oluyor sanırım. Veya epic yazılımını daha tam oturtamadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı