Epic Games para iadesini ne zaman yatırır?

Gablanify

Hectopat
Arkadaşlar Epic Games'den FIFA 23 aldım ama oyunda gamepadi görmediği için ben de iade ettim. Bütün yöntemleri denedim gamepad için ama olmadı. Param kaç günde gelir? ininal’ı arayıp sordum 2-12 gün dedi ama pek güvenmedim.

Arkadaşlar Epic Games'den FIFA 23 aldım ama oyunda gamepadi görmediği için ben de iade ettim. Bütün yöntemleri denedim gamepad için ama olmadı. Param kaç günde gelir? İninal'ı arayıp sordum 2-12 gün dedi ama pek güvenmedim.

Epic iade yi kabul ettiyse para Epic'den çıktı artık ininalde şu an oda dediği gibi 2-12 gün arasında atar ama ek tavsiye olarak Papara öneriyorum ininal seni yarı yolda bırakır.

Epic iade yi kabul ettiyse para Epic'den çıktı artık ininalde şu an oda dediği gibi 2-12 gün arasında atar ama ek tavsiye olarak Papara öneriyorum ininal seni yarı yolda bırakır.

Çok kullanmıyorum ki zaten ara sıra internetten bir şeyler alıyorum ya da Steam'den genel olarak falan.

5 güne gelir mi acilde yani Steam'den alacağım oyunu haftaya perşembeye kadar.

Son düzenleme:
Ziraat'ten oyun aldım ben de gidip sordum ziraate henüz oraya bir şey düşmemiş.

Satın aldığına dair tüm bilgilerini yazıp tekrar at faturanın ekran görüntüsünü aldığın tarihi, saati ve kartnın son 4 hanesini Steam'in bizimle alakalı değil mailin ekran görüntüsüde çek sonra mail at bana da olmuştu aynısı.
(Bu mesajı az önce başka konuya yazmıştım üşenirdim yazmazdım sana çok şanslısın)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı