Bugün Epic Games üzerinden R6 aldım, Ubisoft hesabımı bağladım ama Pi-Ubi-01:102008 hatası veriyor. Bu arada GeForce Now kullanıyorum.
GeForce Now'dan oyunu açarken Epic'ten mi açılıyor yoksa Uplay'den mi? Epic'ten açılıyorsa biraz bekle sonra idare et sunucularda sorun vardır.
He tamam hesap bağlarken sorun çıkıyosa kesin Epic sunucularında sorun vardır ben de yaşadım AC Odyssey satın aldığımda. Biraz bekle.Olay tam olarak şöyle gerçekleşiyor. Epic'ten giriyorum, Ubisoft hesabımı bağlıyorum altta bu hata çıkıyor.
He tamam hesap bağlarken sorun çıkıyorsa kesin Epic sunucularında sorun vardır ben de yaşadım AC Odyssey satın aldığımda. Biraz bekle.
He tamam hesap bağlarken sorun çıkıyorsa kesin Epic sunucularında sorun vardır ben de yaşadım AC Odyssey satın aldığımda. Biraz bekle.
GeForce Now'da sunucu ve sürücü hizmetleri belirtilenden/izin verilenden dışarı çıkamadığı için ürün aktifleştirme düzgün çalışmıyor, dolayısıyla bu hatayı veriyor olabilir. Kendi bilgisayarınızdan ürünü aktif ettikten sonra GeForce Now'dan yeniden girmeyi deneyin, düzelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.