Epic Games RDR2 ön sipariş

Makaleler
1
Daha fazla  
Selamün aleyküm arkadaşlar.

Bugun Epic Games üzerinden RDR2 oyununu satın aldım, 2 adet sorum olacak.

1. Online sürüm de içeriyor mu? - 299TL'ye standart sürüm satın aldım.
2. şu an yok yazıyor. Ayın 5'inde düzelir mi?

1572537371947.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konuda Epic Games teknik destekle görüşerek daha net sonuç alabilirsiniz. Aldığınız paket Online sürüm içeriyor. Tahminimce ayın 5'inde sorunsuz oynayabileceksiniz.

Her sürümde online modu vardır. Diğer sürümlerin farkı oyunda bazı hediyeler vermesidir. Önyüklemeye açılmış olması lazım ben şuan indiriyorum 90gb indirdim devam ediyor.

Ön sipariş, oyun çıkmadan önce satın alım olarak geçer. Siz erken erişim mevzusundan bahsetmişsiniz. Erken erişim bir oyun alırsanız daha önce oynarsınız lakin ön sipariş alırsanız daha önceden almış olursunuz. Şu an oyun daha çıkmadığı için yüklenmiyor. Oyun çıktığı gün yüklenime açık olur. Keyifli oyunlar, oyun mükemmel.

Oyun RGL'den yüklenebiliyor. Büyük boyutlu oyunlar için ön yükleme olur, Launcher üzerinden geçen hafta ön yükleme yaptık. Erken erişim diye bir şey yok RG oyunlarında.
Erken erişimin ne olduğundan bahsettim, diğer RDR konuları inceleyip benim söylediklerime laf etmene de gerek yoktu bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı