Çözüldü Epic Games Rocket League Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Subjek

Femtopat
Daha fazla  
Hatayı Epic Games Rocket League'de alıyorum. Hata şu, oyna tuşuna basıyorum ve Rocket League'nin yanında çalışıyor yazıyor. Fakat hiçbir tepkime vs. olmuyor. 2-3 saniye sonra o çalışıyor yazısıda gidiyor oyun açılmıyor. Eskiden oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamıştım fakat format atıp tekrar indirdiğimde hep bu sorunla karşılaştım. Teşekkürler. Technopat'taki çözülmüş konuları yaptım fakat yine olmadı.

Rapor paylaşabilir misin?

Rapor paylaşabilir misin?

Üzgünüm fakat raporlayamadım. Rapor düşmedi yani. Tüm işlemleri yaptım videodaki ama rapor düşmedi. Rocket League'i başlatınca düşmesi gerekiyordu ama düşmedi. Sayfa bomboş kaldı. Yardımcı olabilir misin?

Capture Events açık mı? Ctrl + E kombinasyonunu kullanın. Filtreyi doğru .exe dosyası için aldığınıza emin olun. Olmadı filtreyi sıfırlayın ve RocketLeague.exe için rapor alın.

Capture evenst açık mı? CTRL + e kombinasyonunu kullanın. Filtreyi doğru .exe dosyası için aldığınıza emin olun. Olmadı filtreyi sıfırlayın ve RocketLeague.exe için rapor alın.

Capture events açık. Rocket League kısayolunu denedim. Rocket league®.exe yazdım ve Rocket League'i çalıştırmam gerekiyormuş, çalıştırdım fakat rapor düşmedi. Acaba Epic Games'i mi yapsam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı