A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Merhaba. Direkt konuya giriyorum. Ben GeForce Now'dan Rocket League oynayacağım, arkadaşım ise Xbox'dan oynayacak. Birbirimizi nasıl arkadaş ekleriz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Merhaba. Direkt konuya giriyorum. Ben GeForce Now'dan Rocket League oynayacağım, arkadaşım ise Xbox'dan oynayacak. Birbirimizi nasıl arkadaş ekleriz?
Çözüm EmrahGK 18 Şubat 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 18 Şubat 2021 #2 Benim karşıma PS4 oyuncuları geliyor. Oynanması gerek. Artı 0 Eksi
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 18 Şubat 2021 #3 Rocket League'nin Cross Platform desteği var. Oyuna ilk girdiğinde sağlarda olması gerekiyor invite yerinin. Artı 0 Eksi
Rocket League'nin Cross Platform desteği var. Oyuna ilk girdiğinde sağlarda olması gerekiyor invite yerinin.
KS KS A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 Linuxginar dedi: Benim karşıma PS4 oyuncuları geliyor. Oynanması gerek. Genişletmek için tıkla... Benim karşıma da geliyor ama nasıl arkadaş ekleyeceğiz bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Benim karşıma PS4 oyuncuları geliyor. Oynanması gerek. Genişletmek için tıkla... Benim karşıma da geliyor ama nasıl arkadaş ekleyeceğiz bilmiyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 18 Şubat 2021 #5 anomalynx dedi: Benim karşıma da geliyor ama nasıl arkadaş ekleyeceğiz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Maalesef bilgim yok. Artı 0 Eksi
anomalynx dedi: Benim karşıma da geliyor ama nasıl arkadaş ekleyeceğiz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Maalesef bilgim yok.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 18 Şubat 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #7 EmrahGK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Çözüm işaretliyorum . Artı 0 Eksi
EmrahGK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Çözüm işaretliyorum .