Arkadaşlar merhaba.
Cumartesi gecesi Epic Store'dan Assassin's Creed: Odyssey'i 60 TL'lik kuponumu kullanarak 28 TL'ye almak istemiştim. Satın Al'a tıklayana kadar ödeme miktarı 28 TL gözüküyordu ancak banka hesabımı kontrol ettiğimde 88 TL ile ücretlendirildiğimi gördüm. Tabii bu olduğu gibi kendi sitelerindeki "bize ulaşın" sekmesinde rapor oluşturdum ancak 2 gün geçmesine rağmen hala geri dönüş alamadım. Fotoğrafları konuya ekliyorum.
Ne yapmalıyım? Nasıl paramı geri alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Aynısını yaşadım. İade etmeyi deneyin ve sorununuzu açıklayın. Bana kupon değerini banka hesabına iade etmeyi önerdiler. Kabul ettiğimde kuponu kullanmış oldum. Geri dönmeleri uzayabiliyor hele ki bu süreçte.
Aynısını yaşadım. İade etmeyi deneyin ve sorununuzu açıklayın. Bana kupon değerini banka hesabına iade etmeyi önerdiler. Kabul ettiğimde kuponu kullanmış oldum. Geri dönmeleri uzayabiliyor hele ki bu süreçte.
Teşekkür ederim 2 gündür cevap bekliyorum döndüklerinde bu şekilde iade alacağım.
İade etmek için hangi yöntemi kullandınız?"Bize Ulaşın" kısmını kullandıysanız sorununuzu Türkçe mi İngilizce mi yazdınız? Ne kadar süre cevap beklediniz? Teşekkür ederim.
2 gündür cevap alamadığımdan bugün tekrardan bir ticket yolladım. Artık daha fazla da ilgilenemeyeceğim vize haftamdayım.
Arkadaşlar bu gibi durumlarda mümkünse sanal kart kullanın. Ben her alışverişimi sanal kart ile yaparım. Ona göre limiti belirlersiniz sürpriz çekilen meblağlarla uğraşmazsınız. Artık bir çok bankanın sanal kart hizmeti var diye biliyorum.