Epic Games sepet önerisi

• Konuyu başlatan Shunox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 362
Ben genellikle RPG oyunları sevdiğim için hikayeli oyunlar 30 dakikadan sonra çok sıkıyor konuşmaları atlayarak görev yapmaya çalışıyorum yüksek ihtimalle dikkat bozukluğum var.
Konuşmaları atlıyorsanız evet öyle gözüküyor, hikaye anlamadan ilerlemek hikayeli oyun oynamak için zor ve dediğiniz gibi sıkıcı olur. Almak istediğiniz oyunlarında hepsi hikayeli oyunlar ama Tlou part 1 ve Uncharted açık dünya yapısına sahip oyunlar değiller, ek olarak ikisinde de Türkçe dublaj var. Bu sebeple dikkatinizi verirsiniz diye düşünüyorum.

Konuşmaları atlıyorsanız evet öyle gözüküyor, hikaye anlamadan ilerlemek hikayeli oyun oynamak için zor ve dediğiniz gibi sıkıcı olur. Almak istediğiniz oyunlarında hepsi hikayeli oyunlar ama TLOU part 1 ve Uncharted açık dünya yapısına sahip oyunlar değiller, ek olarak ikisinde de Türkçe dublaj var. Bu sebeple dikkatinizi verirsiniz diye düşünüyorum.

Yüksek ihtimalle TLOU1 almam onun yerine önereceğiniz bir oyun var mı acaba?

Yüksek ihtimalle TLOU1 almam onun yerine önereceğiniz bir oyun var mı acaba?
Listede alacağınız en kaliteli oyunlardan biridir TLOU1. Ama almak istemiyorsanız ve hikaye falan dinlemeyi sevmiyorsanız liste dışında aksiyonu bol oyunlara yönelin. Doom Eternale bakabilirsiniz mesela. God of war oyunlarınada bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı