Epic Games Sepeti değerlendirmesi

Hocam 200 liran 14 gün sonra gelicek onuda hesap edip sepetini yapman daha iyi olur. 14 gün sonra etkinlik/indirim biticeğinden aynı fiyata bulman zor olabilir.

Hocam 200 liran 14 gün sonra gelicek onuda hesap edip sepetini yapman daha iyi olur. 14 gün sonra etkinlik/indirim biticeğinden aynı fiyata bulman zor olabilir.
hocam paycell cashbacki bu 200tl anında gelicek yani önerin varsa yazarsın

hocam paycell cashbacki bu 200tl anında gelicek yani önerin varsa yazarsın
Epicte bulunan %10 ücret sandım her neyse. Epicte pek fiyatları bilmesemde hocam, Batman - StarWars - DaysGone çıkarabilirsin. Marvel - TLOU - Uncharted - Beyond - Detroit - Cyberpunk oyunlarından istediğini ekleyebilirsin. Frostpunk'ta pek zevk vermiyor bir süreden sonra bilgin olsun.

Epicte bulunan %10 ücret sandım her neyse. Epicte pek fiyatları bilmesemde hocam, Batman - StarWars - DaysGone çıkarabilirsin. Marvel - TLOU - Uncharted - Beyond - Detroit - Cyberpunk oyunlarından istediğini ekleyebilirsin. Frostpunk'ta pek zevk vermiyor bir süreden sonra bilgin olsun.
hıcam 3ünü çıkarsam bile detroit dışı hiç birini alamıyorum zaten batmanler 12tl 2si birden star warslar 40tl detroit nasıl oyun çok diyalog beni sıkıyor ona rağmen sarar mı

hıcam 3ünü çıkarsam bile detroit dışı hiç birini alamıyorum zaten batmanler 12tl 2si birden star warslar 40tl detroit nasıl oyun çok diyalog beni sıkıyor ona rağmen sarar mı
Diyaloglar çok sıkıyorsa eğer pek işine yaramaz gibi, bende vardı sanırsam ancak yükleyip oynamadım. Youtube üzerinden bakabilirsin, ben izlediğim oyunları unuttuktan sonra genelde yükleyip oynuyorum.

Diyaloglar çok sıkıyorsa eğer pek işine yaramaz gibi, bende vardı sanırsam ancak yükleyip oynamadım. Youtube üzerinden bakabilirsin, ben izlediğim oyunları unuttuktan sonra genelde yükleyip oynuyorum.
çok sıkıyor diyemem pek diyaloglu oyun oynamadığım için sıkıyor emin olursam sıkmadğına alırım enis reisden izleyim bi başka oyun öneriniz varmı 100 200tl bandında

çok sıkıyor diyemem pek diyaloglu oyun oynamadığım için sıkıyor emin olursam sıkmadğına alırım enis reisden izleyim bi başka oyun öneriniz varmı 100 200tl bandında
AC'den oyunlar olabilir, o bantta sanırım onlar vardı.

Medieval Dynasty'de uygun fiyatta, benimde sanırsam Epic'te olması lazımdı. Orta çağ oyunu, kendi köyünü-kasabanı kurmaya çalışıyorsun 100 liraya bence şans verilir. The long dark - Road 96 vs.

Medieval Dynasty'de uygun fiyatta, benimde sanırsam Epic'te olması lazımdı. Orta çağ oyunu, kendi köyünü-kasabanı kurmaya çalışıyorsun 100 liraya bence şans verilir. The long dark - Road 96 vs.
bakalım medievale 2side var the long dark ve road 96 sağolasın

hocam insta falan varmı daha rahat olur

ac unity, syndicate ve oddyses var hangisini önerirsiniz
Açıkcası ben Ac oyunlarını hiç oynamadım ancak hocam, almak istediğim dönem baya araştırdım. Origins ve Oddysey diyordu çoğunluk. Aslında birbirlerinin aynısı gibi fakat farklı çağlarda geçen bir oyun. Çoğu kişi yanlış olmasın ancak origins demesine rağmen bir o kadarda oddysey diyen kısım vardı. Bunuda araştırabilirsin, ben oyunu incelediğim vakit yakın dövüş sevmediğimden almamıştım yoksa alabileceğim bir oyundu kendisi.

bakalım medievale 2side var the long dark ve road 96 sağolasın

hocam insta falan varmı daha rahat olur
Sosyal medyada sadece "X" kullanıyorum hocam maalesef. Oyunlardan pek anladığım yokta araştırdıklarımdan dile getiriyorum benimde arada kaldığım konular/oyunlar olduğunda baya bi forum araştırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı