bi araştırayım hocam bende o zaman bide odysesse para yetmiyormuşAçıkcası ben Ac oyunlarını hiç oynamadım ancak hocam, almak istediğim dönem baya araştırdım. Origins ve Oddysey diyordu çoğunluk. Aslında birbirlerinin aynısı gibi fakat farklı çağlarda geçen bir oyun. Çoğu kişi yanlış olmasın ancak origins demesine rağmen bir o kadarda oddysey diyen kısım vardı. Bunuda araştırabilirsin, ben oyunu incelediğim vakit yakın dövüş sevmediğimden almamıştım yoksa alabileceğim bir oyundu kendisi.
tek seçenek unity ve syndicate bakalım
anladım hocam nt diyelimAçıkcası ben Ac oyunlarını hiç oynamadım ancak hocam, almak istediğim dönem baya araştırdım. Origins ve Oddysey diyordu çoğunluk. Aslında birbirlerinin aynısı gibi fakat farklı çağlarda geçen bir oyun. Çoğu kişi yanlış olmasın ancak origins demesine rağmen bir o kadarda oddysey diyen kısım vardı. Bunuda araştırabilirsin, ben oyunu incelediğim vakit yakın dövüş sevmediğimden almamıştım yoksa alabileceğim bir oyundu kendisi.
Sosyal medyada sadece "X" kullanıyorum hocam maalesef. Oyunlardan pek anladığım yokta araştırdıklarımdan dile getiriyorum benimde arada kaldığım konular/oyunlar olduğunda baya bi forum araştırmıştım.
hocam önümde 3 seçenek var sen olsan hangisini seçerdinAçıkcası ben Ac oyunlarını hiç oynamadım ancak hocam, almak istediğim dönem baya araştırdım. Origins ve Oddysey diyordu çoğunluk. Aslında birbirlerinin aynısı gibi fakat farklı çağlarda geçen bir oyun. Çoğu kişi yanlış olmasın ancak origins demesine rağmen bir o kadarda oddysey diyen kısım vardı. Bunuda araştırabilirsin, ben oyunu incelediğim vakit yakın dövüş sevmediğimden almamıştım yoksa alabileceğim bir oyundu kendisi.
Sosyal medyada sadece "X" kullanıyorum hocam maalesef. Oyunlardan pek anladığım yokta araştırdıklarımdan dile getiriyorum benimde arada kaldığım konular/oyunlar olduğunda baya bi forum araştırmıştım.
detroit
syndicate
unity ve medieval