Epic Games sepeti nasıl?

Death Stranding çok uzun sinematiğe sahip, şahsi olarak sıkıcı bir oyun. Almadan önce 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim. Days Gone da hikayesi gereksiz uzatılmış, az çok güzel bir oyun. Bence 2. plana atın. Ben olsam Death Stranding ve Days Gone'ı çıkartıp GoW alırdım. Alan Wake seviyorsanız Alan Wake 2 de eklenebilir. Çok güzel oyundur.

GoW'u 400TL iade ile alacağım 14 gün sonra. Alan Wake 2 maalesef RX570'imi fazla üzüyor. Teşekkürler.

Bütçe tam olarak sepet fiyatı kadar. Değişmemi önerdiğiniz bir şey var mı?

Eki Görüntüle 2374214Eki Görüntüle 2374215

Oldukça iyi. Uncharted olmasaydı kesinlile ekleyin derdimde atlamamışssınız o oyunuda Death Stranding hocam ben bir denemek için oynamıştımda amele oyunu sarmadı 1 saat oynayayım silmiştim. Uncaharted almadım daha sayenizde indirimde olduğunu da gördüm kesinlike alacağım indirimdeyken.

GoW'u 400TL iade ile alacağım 14 gün sonra. Alan Wake 2 maalesef RX570'imi fazla üzüyor. Teşekkürler.
Hocam Rx 570 TLOU low ayarlar 40 FPS oynatıyor. Sizin için grafik ve FPS ideali nedir? Ona göre öneri yapalım.

GoW'u 400TL iade ile alacağım 14 gün sonra. Alan Wake 2 maalesef RX 570'imi fazla üzüyor. Teşekkürler.

Hocam bence paranız varsa oyunları almalısınız. Zaten aldığınız çoğu oyunu 570 ile zevk alarak oynayamazsınız. İleride sistem yükselteceğimiz zaman için alın.

RDR 2'yi Rockstar Games'ten alın.

Türkçe yama kurulumunda bi sıkıntı yaşar mıyım hocam RG launcherda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…