Epic Games sepeti nasıl?

Death Stranding çok uzun sinematiğe sahip, şahsi olarak sıkıcı bir oyun. Almadan önce 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim. Days Gone da hikayesi gereksiz uzatılmış, az çok güzel bir oyun. Bence 2. plana atın. Ben olsam Death Stranding ve Days Gone'ı çıkartıp GoW alırdım. Alan Wake seviyorsanız Alan Wake 2 de eklenebilir. Çok güzel oyundur.

Death Stranding çok uzun sinematiğe sahip, şahsi olarak sıkıcı bir oyun. Almadan önce 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim. Days Gone da hikayesi gereksiz uzatılmış, az çok güzel bir oyun. Bence 2. plana atın. Ben olsam Death Stranding ve Days Gone'ı çıkartıp GoW alırdım. Alan Wake seviyorsanız Alan Wake 2 de eklenebilir. Çok güzel oyundur.
GoW'u 400TL iade ile alacağım 14 gün sonra. Alan Wake 2 maalesef RX570'imi fazla üzüyor. Teşekkürler.

a man is smiling and saying  and i got to tell you it was perfect perfect everything down to the last minute details

Bütçe tam olarak sepet fiyatı kadar. Değişmemi önerdiğiniz bir şey var mı?

Eki Görüntüle 2374214Eki Görüntüle 2374215

Oldukça iyi. Uncharted olmasaydı kesinlile ekleyin derdimde atlamamışssınız o oyunuda Death Stranding hocam ben bir denemek için oynamıştımda amele oyunu sarmadı 1 saat oynayayım silmiştim. Uncaharted almadım daha sayenizde indirimde olduğunu da gördüm kesinlike alacağım indirimdeyken.

RDR 2'yi Rockstar Games'ten alın.

RDR 2'yi Rockstar Games'ten alın.
Türkçe yama kurulumunda bi sıkıntı yaşar mıyım hocam RG launcherda?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı