Epic Games Skyrim manuel mod nasıl yüklenir?

Deveci Armudu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Skyrim oyununa daha yeni başlıyorum hiç oynamadım. Bayağı yerde önerilmişti ben de Epic Games'ten kış indimleriyle beraber aldım. Bildiğim kadarıyla Skyrim modlanabiliyor. Ben herhangi bir program kurmadan Skyrim'i nasıl modlayabilirim, bu mümkün mü? Nexus modda manuel indir falan var onları nasıl yapacağım ve modlar Skyrim'e ne kadar gerekli?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben dün bundan yapmaya çalıştım ama çok karışık ve tonlan mod var, sonunda modları da oyunu da sildim attım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben dün bundan yapmaya çalıştım ama çok karışık ve tonlan mod var, sonunda modları da oyunu da sildim attım.

Hocam az önce ben de aynısınjı yaptım oyunu sildim ve iade ettim biraz oynadım aşırı sıkıcı olduğunu anladım.

Hocam az önce ben de aynısınjı yaptım oyunu sildim ve iade ettim biraz oynadım aşırı sıkıcı olduğunu anladım.
Ben oyunu daha önceki yıllarda oynamıştım ama Special versiyonu kütüphaneme beleş gelince onu deneyeyim dedim ve pişman oldum. Güzel oyundur ama 10 küsür sene geçti üstünden...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı