Epic Games söylenildiği kadar kötü mü?

fanatik gibi duruyo arkadaş. Muhattap olmamakta fayda var.

Bende Epic Fanboy'u değilim ama 20 Sn'de bekleyin sıkıntı oluyor mu 20 Sn'de oyun mu bitiriyorsunuz da çok fazla 20 saniyede açılıyor diyorsunuz neyse uzatmayacağım isteyen istediğini kullanır.

Niye ben ne yapayım diyorsun ki sana ait değil Epic Games ve sorunları olduğu gayet açık.

Oyun indirirken bile 50 derece oluyorsa bilgisayarın da sıkıntı olduğu bariz değil mi? Oyun oynarken kaç derece oluyor acaba 100 150?

Bende Epic Fanboy'u değilim ama 20 Sn'de bekleyin sıkıntı oluyor mu 20 Sn'de oyun mu bitiriyorsunuz da çok fazla 20 saniyede açılıyor diyorsunuz neyse uzatmayacağım isteyen istediğini kullanır.

Epic fanboyu olmayan adam "bekle ne olacak" diye değil "Launcher geç açılıyor ama bence çok da önemli değil" diye argüman sunar. Saldırgan tavrınız ve gereksiz mesajlarınızdan dolayı bende tartışmaya girmemeyi tercih ederim. İyi günler.

Bende gayet hızlı açılıyor. Bir problemini görmedim. Bazen mağaza sayfası ya da kütüphane kısmı yavaş olabiliyor yani saatlerimi Launcher'da geçirmediğime göre ağlamama da gerek yok açıkçası.

Arkadaşlar, aslında benim için önemli olan, tüm oyunlarımın 1 platform da toplanması, bundan dolayı hiç Epic Games'i kullanmak istemiyorum, başkada şahsen benim şikayetim yok epiceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…