Epic Games söylenildiği kadar kötü mü?

Gayet hızlı diye savunanların açılma sürelerini çok merak ediyorum. Steam 5 saniyede açılırken Epic Games en güncel sürümünde ve hiçbir oyun Epic'ten indirilmemesine rağmen 25-30 saniyede açılıyor. Bazen daha da uzadığı oluyor. Arada acaba internetimde sıkıntı mı var diye YouTube'u falan açıyorum. Steam Fanboy'u degilim fakat kötü yönlerini övüp durmayın Epic'in.
fanatik gibi duruyo arkadaş. Muhattap olmamakta fayda var.

Gayet hızlı diye savunanların açılma sürelerini çok merak ediyorum. Steam 5 saniyede açılırken Epic Games en güncel sürümünde ve hiçbir oyun Epic'ten indirilmemesine rağmen 25-30 saniyede açılıyor. Bazen daha da uzadığı oluyor. Arada acaba internetimde sıkıntı mı var diye YouTube'u falan açıyorum. Steam Fanboy'u degilim fakat kötü yönlerini övüp durmayın Epic'in.

Bende Epic Fanboy'u değilim ama 20 Sn'de bekleyin sıkıntı oluyor mu 20 Sn'de oyun mu bitiriyorsunuz da çok fazla 20 saniyede açılıyor diyorsunuz neyse uzatmayacağım isteyen istediğini kullanır.

Bende Epic Fanboy'u değilim ama 20 Sn'de bekleyin sıkıntı oluyor mu 20 Sn'de oyun mu bitiriyorsunuz da çok fazla 20 saniyede açılıyor diyorsunuz neyse uzatmayacağım isteyen istediğini kullanır.

Epic fanboyu olmayan adam "bekle ne olacak" diye değil "Launcher geç açılıyor ama bence çok da önemli değil" diye argüman sunar. Saldırgan tavrınız ve gereksiz mesajlarınızdan dolayı bende tartışmaya girmemeyi tercih ederim. İyi günler.

Arkadaşlar, aslında benim için önemli olan, tüm oyunlarımın 1 platform da toplanması, bundan dolayı hiç Epic Games'i kullanmak istemiyorum, başkada şahsen benim şikayetim yok epiceden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı