Bedava oyunların %80i çöp oyunlar bana göre. En başarılı bedava oyun GTA 5'ti. Benim kütüphanenin çoğu çöplerle dolu. Artık eklemiyorum bile.
Bedava oyunların %80i çöp oyunlar bana göre. En başarılı bedava oyun GTA 5'ti. Benim kütüphanenin çoğu çöplerle dolu. Artık eklemiyorum bile.
5 yıl boyunca en büyük politikası bedava oyun vermek olduğunu düşünürsek kalıcı kullanıcı çekemeyip üstüne kâr edememesi normal. Beleş oyun vermeye harcayacağı paranın yarısını uygulamayı geliştirmeye harcasalar ve sonra bu tarz kampanya uygulasalar kâr etme ihtimalleri daha fazla olurdu. Öte yandan Steam'in çok uzun süredir piyasada olması ve sırf CS'nin pazar tarafıyla bile kalıcı oyuncu sayısına sahip olması Epic'in kâr edememesinde büyük etken. Ortada dev bir rakip varken elinde çok fazla şey olsa bile pazar değerin zar zor yükselirdi. Bunlar ellerinde üst düzey bir şey olmadan girdi pazara. Eh yani, 2010'larda PC oyunculuğu öldü, biz konsoldan devam aga diyen adamın 2018'de bir anda yükselen PC oyunculuğuna göz dikip bu işe girişmesinden neden böyle olduğu belli oluyor zaten. Ve hayır, siz değersiz para biriminizle Steam dolara geçiyor diye Epic Games'e dönüp bu sefer orada 60 dolarlık oyunu 10 dolara alınca Epic kâr etmeyecek. Epic için değerli olan siz değilsiniz, Amerika veya Çin'deki oyuncu topluluğu.
kaynaklar:
![]()
5 Years Later, Epic Games Store Still Isn't Profitable
It has been revealed during the ongoing antitrust legal battle with Google that the Epic Games Store still isn't profitable, 5 years later.insider-gaming.com
![]()
The Epic Games Store Still Isn’t Profitable Nearly Five Years After Launch - IGN
Epic’s expensive war with Valve over PC gamers’ cash still hasn’t paid off, the company has admitted.www.ign.com
![]()
Epic Games Store, Hâlen Kâr Edemiyor!
Epic Games, oyun mağazası Epic Games Store'un çıkışı üzerinden 5 yıl geçmesine ve popüler olmasına rağmen hâlen kâra geçemediğini duyurdu.www.webtekno.com
Çünkü EA App veya Ubisoft Connect'i eğer Steam'den aldığımız oyunlar zorunlu tutmuyorsa kullanmıyoruz bile. Epic Games, Steam rakibi olarak çıktı diğer launcher rakipleri olarak değil. Adamların mağazaya sepet eklemesi 1.5 yıl sürdü...Epic Games Alan Wake 2'ye milyon dolar bütçeler verdi firma çok zengin, ayrıca uygulamasının gelişmeye ihtiyacı yok bu konuda çok yanlış düşünüyorsunuz Epic Launcher'in Steam ile kıyaslanması çok saçma.
EA App ya da Ubisoft Connect için neden böyle şeyler demiyorsunuz, Epic Launcher Steam haric diğer tüm Launcher'lar ile stabil şekilde devam ediyor illa Steam gibi olmasına gerek yok olmasında.
Kaçınız Steam remote play özelliğini kullanıyor 1 kişi çıkar bu forumda belki.
O launcherları seven mi var?Epic Games Alan Wake 2'ye milyon dolar bütçeler verdi firma çok zengin, ayrıca uygulamasının gelişmeye ihtiyacı yok bu konuda çok yanlış düşünüyorsunuz Epic Launcher'in Steam ile kıyaslanması çok saçma.
EA App ya da Ubisoft Connect için neden böyle şeyler demiyorsunuz, Epic Launcher Steam haric diğer tüm Launcher'lar ile stabil şekilde devam ediyor illa Steam gibi olmasına gerek yok olmasında.
Ha pardon Hitman var bir de. Geri kalan çöp.Ewil within 1-2, Death Stranding, Watch Dogs 2, Hitman, borderlans 1 ve 2 aldım hocam ben bence güzel.
Epic Games Store çıkıp ben Steam'e rakibim diye geliyor. Neden rakipleri kıyaslamayalım?...Epic Launcher'in Steam ile kıyaslanması çok saçma.
O uygulamaların iyi olduğunu söyleyen mi var? Ubisoft Connect 3 yıldır ekran görüntüsü alınca oyunun çökmesine sebep olma ve başarım kazandığında ekranda gözükmeme problemini çözemedi. Bunları çok fazla Steam veya Epic ile kıyaslamıyoruz çünkü bu uygulamaların amacı Steam ve Epic gibi bir pazar oluşturmak değil. Firmanın kendi oyununu oynatmak için yaptığı bir uygulama.EA App ya da Ubisoft Connect için neden böyle şeyler demiyorsunuz,...
Epic Launcher'ın Steam gibi olmasını bırak Steam'den daha iyi olması lazım. Rakip bunlar.Epic Launcher Steam haric diğer tüm Launcher'lar ile stabil şekilde devam ediyor illa Steam gibi olmasına gerek yok olmasında.
Siz o özelliği kullanmıyorsunuz diye o özellik gereksiz olmadığı gibi kullanan sayısı az da olmuyor. Ha hiç kullanan olmasa bile orada o özelliğin var olduğunu bilmek iyi bir şey. Yenilikçi veya bol özellikli olmak kötü bir şey değil.Kaçınız Steam remote play özelliğini kullanıyor 1 kişi çıkar bu forumda belki.
Epic'in çöp Launcher'ı EA ve Ubisoft Connect ile de kıyaslanamaz. Çünkü Epic Games Launcher ayrı bir çöp. Doğruya doğru konuşalım.Epic Games Alan Wake 2'ye milyon dolar bütçeler verdi firma çok zengin, ayrıca uygulamasının gelişmeye ihtiyacı yok bu konuda çok yanlış düşünüyorsunuz Epic Launcher'in Steam ile kıyaslanması çok saçma.
Fallout New Vegas, Kerbal Space Program, Wolfenstein, Tomb Raider üçlemesi, Prey, Control, Frostpunk, Gta V, Civilization 6. Daha ne versin bu adamlar...Ha pardon Hitman var bir de. Geri kalan çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.