Epic Games Store 5 yıldır kâr edemiyor

Ha pardon Hitman var bir de. Geri kalan çöp.

Control, metro 2033,2034 Fall Guys Cities skyllines, dyingh light 1, blazzing salls, Supraland'de iyi hocam şahsen ben kötü oyunların olduğu haftalarda almak yerine haftada bir bakarak eğer oynayacağım varsa alarak gerçekten iyi oyunlar oynadığımı düşünüyorum hem de bedavaya bu oyunlar tabii ki de çıktıkları sene verilmese bile beni ilgilendiren bir durum yok ben kazancıma bakarım hocam gerçekten güzel oyunlar bunlar :)

Beleş oyun vererek kullanıcı çekmeye çalışırsan sadece beleşçi kullanıcıları kendine çekersin. Beleşçi kullanıcının da sana bir faydası olmaz zaten. Gayet normal bu durumda olmaları, stratejileri en başından beri yanlıştı ancak ben söylediğimde "koskoca firmadan iyi mi bileceksin" dediler, demek ki biliyormuşum :D
Çok akıllısın. Nasıl bu kadar akıllı olabiliyorsun?
EpicGames'in senin varlığından haberdar olmaması çok kötü. Bilseler ve seni CEO yapsalar paraya para demezlerdi.

Fallout New Vegas, Kerbal Space Program, Wolfenstein, Tomb Raider üçlemesi, Prey, Control, Frostpunk, GTA V, Civilization 6. Daha ne versin bu adamlar...

Bedava God of War vermediler, RDR2 vermediler, bedava Diablo 4 vermediler, bedava Last of Us Part 1 vermediler, bedava EA Sports FC 24 vermediler, bedava Witcher 4 vermediler...
AC Mirrage, Alen Vake 2 verdiler mi?
Vermediler!
Ne verdiler ki kardeşim ya? Çöp verdiler, çöp!
İnsan Death Stranding mi verir mesela? Çöp oyun nalet olsun!
Dishonered verdiler. Çöp!
Çer çöp verdikleri yetmiyormuş gibi bir de Launcher'ları da çöp resmen!
Epic Games'ten bu çöpleri alanlarda kuş kadar akıl yokturdur!

Burada bazı insanlara hayret ediyorum.
Epic Games'i beğenmiyorsanız girmezsiniz, ilgilenmezsiniz, kullanmazsınız, bedava verdiği oyunları almazsınız olur biter kardeşim. Bu kadar basit!
Hem bedava oyun verecek, hem her hafta en iyi ve yeni çıkan oyunları verecek, hem de süper bir Launcher'ı olacak ki, bazıları mutlu olsun.
Bakın kardeşim, dünyanın en kötü ve en berbat oyunlarını 1 dolardan aşağı alamazsınız. Düz hesap 30 lira eder.
Biraz iyi bir oyun almak isteseniz, 10 dolar eder. O da düz hesap 300 lira eder.
Biraz eskimiş bir AAA oyun almak isteseniz, o da 20 dolar, yani 600 lira eder.
Epic yüzlerce irili ufaklı oyunu bedava vermiş.
Teşekkür edeceğine, mızmızlanan, laf edenler var.
Kardeşim mecbur musunuz Epic hesabı açıp bedava oyun almaya?
Açmayın, bedava oyun da almayın, gidip çok bayılıp çok beğendiğiniz Steam'de en uyduruk oyunlara dolarla ödeme yapın!
İnanılmaz bir şey ya!
Hem bedava oyun alıyorlar hem de en son çıkan AAA oyunları versin istiyorlar. Hem de süper bir arayüz ve Launcher olsun istiyorlar?
Kardeşim siz iyi misiniz?
Steam tek bir bedava oyun vermediği gibi, son zamanlarda bazı firmaların bedava oyun vermesini de engelledi yavuşaklar!
Ulan insan hiç değilse yılda bir, biraz eskimiş iyi bir oyun hediye eder.
Türk kullanıcısına kazık üstüne kazık attığını da fark edemiyorsunuz büyük ihtimalle.
Önce, çok ucuza satılan oyunlardan doğru dürüst para bile gelmiyor diye en ucuz, en b. Ktan oyun 11 lira olacak dediler.
O da kesmedi.
Baktılar öyle de para gelmiyor.
Dolara geçtiler.
En berbat, en alınmayacak oyunlara en az 15 lira ödeyeceksiniz.
Sizi kazıklayıp duran Steam'e bayılmak da başka bir psikoloji gerektiriyor.
Bu şartlarda Epic'i beğenmemek de...
Ne bileyim artık... Kırıcı bir şey demeyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava God of War vermediler, RDR2 vermediler, bedava Diablo 4 vermediler, bedava Last of Us Part 1 vermediler, bedava EA Sports FC 24 vermediler, bedava Witcher 4 vermediler...
AC Mirrage, Alen Vake 2 verdiler mi?
Vermediler!
Ne verdiler ki kardeşim ya? Çöp verdiler, çöp!
İnsan Death Stranding mi verir mesela? Çöp oyun nalet olsun!
Dishonered verdiler. Çöp!
Çer çöp verdikleri yetmiyormuş gibi bir de Launcher'ları da çöp resmen!
Epic Games'ten bu çöpleri alanlarda kuş kadar akıl yokturdur!

Burada bazı insanlara hayret ediyorum.
Epic Games'i beğenmiyorsanız girmezsiniz, ilgilenmezsiniz, kullanmazsınız, bedava verdiği oyunları almazsınız olur biter kardeşim. Bu kadar basit!
Hem bedava oyun verecek, hem her hafta en iyi ve yeni çıkan oyunları verecek, hem de süper bir Launcher'ı olacak ki, bazıları mutlu olsun.
Bakın kardeşim, dünyanın en kötü ve en berbat oyunlarını 1 dolardan aşağı alamazsınız. Düz hesap 30 lira eder.
Biraz iyi bir oyun almak isteseniz, 10 dolar eder. O da düz hesap 300 lira eder.
Biraz eskimiş bir AAA oyun almak isteseniz, o da 20 dolar, yani 600 lira eder.
Epic yüzlerce irili ufaklı oyunu bedava vermiş.
Teşekkür edeceğine, mızmızlanan, laf edenler var.
Kardeşim mecbur musunuz Epic hesabı açıp bedava oyun almaya?
Açmayın, bedava oyun da almayın, gidip çok bayılıp çok beğendiğiniz Steam'de en uyduruk oyunlara dolarla ödeme yapın!
İnanılmaz bir şey ya!
Hem bedava oyun alıyorlar hem de en son çıkan AAA oyunları versin istiyorlar. Hem de süper bir arayüz ve Launcher olsun istiyorlar?
Kardeşim siz iyi misiniz?
Steam tek bir bedava oyun vermediği gibi, son zamanlarda bazı firmaların bedava oyun vermesini de engelledi yavuşaklar!
Ulan insan hiç değilse yılda bir, biraz eskimiş iyi bir oyun hediye eder.
Türk kullanıcısına kazık üstüne kazık attığını da fark edemiyorsunuz büyük ihtimalle.
Önce, çok ucuza satılan oyunlardan doğru dürüst para bile gelmiyor diye en ucuz, en b. Ktan oyun 11 lira olacak dediler.
O da kesmedi.
Baktılar öyle de para gelmiyor.
Dolara geçtiler.
En berbat, en alınmayacak oyunlara en az 15 lira ödeyeceksiniz.
Sizi kazıklayıp duran Steam'e bayılmak da başka bir psikoloji gerektiriyor.
Bu şartlarda Epic'i beğenmemek de...
Ne bileyim artık... Kırıcı bir şey demeyeyim.
Bu kadar yükselmene gerek yok. Sakin ol biraz. Bu kadar 'boş' lafının ardından Epic'in çöp olduğu gerçeğini de değiştiremezsin. Sana Epic Games ile mutluluklar.

Bu kadar yükselmene gerek yok. Sakin ol biraz. Bu kadar 'boş' lafının ardından Epic'in çöp olduğu gerçeğini de değiştiremezsin. Sana Epic Games ile mutluluklar.
Epic'e "çöp" deyip verdiği bedava oyunları alıyorsan, bedava tek bir oyun almışsan, "almadım" diye yalan söyleyeceksen, senin ne olduğunu, nasıl bir karaktere sahip olduğunu da okuyanlar takdir etsinler.

@BaltaTas Evet yukarıdaki yorumda bahsettiğim beleşçi kitleden birisin anlaşılan. Öncelikle bir firmanın sana beleş oyun vermek zorunda olduğunu kim söyledi bilmiyorum ancak böyle bir durum söz konusu değil. Hiçbir firma sana ürününü bedava vermek zorunda değil, mahallendeki bakkal/fırın ekmeği bedava vermiyor diye ona sinirlenip içerleniyor musun mesela? Muhtemelen hayır çünkü bu işler öyle yürümüyor.

Bir ürünün bir fiyatı varsa onu ödersin, bu iş bu kadar basittir. Epic'in sana bedava bir şeyler veriyor olmasının sebebinin seni çok sevmesi falan mı sanıyorsun? Aynen kesinlikle seni çok umursadığı için yapıyorlar, adamlar Steam'e rakip olabilmek için kullanıcı toplamak adına yapıyorlar bunu, Epic Games Store biraz daha fazla kullanılsın, Steam'in seviyesine biraz olsun yaklaşsın gör bakalım sana bedava oyun veriyor mu bu adam.

Yahu Steam'in aksine, oyunları kendi platformuna özel çıkartıp tekel olmaya çalışmak için ekstra para ödeyen çirkef bir firma Epic sen asıl bunun neresini savunuyorsun? Epic Games'in savunulacak hiçbir tarafı yok, sektörde biraz olsun ismi olsun Steam'den çok daha acımasız bir firmaya dönüşür Epic bunu şimdiden görebiliyorum ben ama sen göremezsin çünkü bedava oyun veriyorlar. İşte biz buna beleşçilik diyoruz, çok merak ediyorum bedava makarna için ülke satanlar da var mıdır ki.

Ben Epic Games'in babasının oğlu olmadığım gibi, Epic Games de benim babamın oğulları tarafından geliştirilmedi. Epic Games bir servis, ben ise bir tüketiciyim. Eğer parasını verip aldığım bir servis kötüyse bunu eleştirmek benim hakkım. Köle miyim arkadaşım ben hem parasını vereyim hem de memnun olmadığım halde sus pus oturayım bedava oyun veriyorlar ağbi diyerek. Bir şey kötüyse kötüdür, bunu eğip bükmeye gerek yok.

Epic'e "çöp" deyip verdiği bedava oyunları alıyorsan, bedava tek bir oyun almışsan, "almadım" diye yalan söyleyeceksen, senin ne olduğunu, nasıl bir karaktere sahip olduğunu da okuyanlar takdir etsinler.
Güzel kardeşim sana ne!? Beleş aldığım oyunların hoşuma giden çiftini Steam'da da aldım..
Epic fanı olman sana ne kazandıracak diye düşündüm 'beleş oyun'. Haklısın bir şey diyemem. Herkes biz gibi Steam'a para dökemez. Kimi GP alır kimi beleş oyun avında bekler kimi de torrent oynar. Ben de indirim bekler Steam'dan alır oynarım. Boş konuşma raporladım seni. Sakin ol.

Son düzenleme:
@BaltaTas Epic Games sırf bedava oyun veriyor diye Steam'in üstünde mi oluyor? Önce az sakinleş sonra yorum yap. Öyle bir yazmışsın ki sanki Steam senin düşmanın Epic Games babanın şirketi.

@BaltaTas Evet yukarıdaki yorumda bahsettiğim beleşçi kitleden birisin anlaşılan. Öncelikle bir firmanın sana beleş oyun vermek zorunda olduğunu kim söyledi bilmiyorum ancak böyle bir durum söz konusu değil. Hiçbir firma sana ürününü bedava vermek zorunda değil, mahallendeki bakkal/fırın ekmeği bedava vermiyor diye ona sinirlenip içerleniyor musun mesela? Muhtemelen hayır çünkü bu işler öyle yürümüyor.

Bir ürünün bir fiyatı varsa onu ödersin, bu iş bu kadar basittir. Epic'in sana bedava bir şeyler veriyor olmasının sebebinin seni çok sevmesi falan mı sanıyorsun? Aynen kesinlikle seni çok umursadığı için yapıyorlar, adamlar Steam'e rakip olabilmek için kullanıcı toplamak adına yapıyorlar bunu, Epic Games Store biraz daha fazla kullanılsın, Steam'in seviyesine biraz olsun yaklaşsın gör bakalım sana bedava oyun veriyor mu bu adam.

Yahu Steam'in aksine, oyunları kendi platformuna özel çıkartıp tekel olmaya çalışmak için ekstra para ödeyen çirkef bir firma Epic sen asıl bunun neresini savunuyorsun? Epic Games'in savunulacak hiçbir tarafı yok, sektörde biraz olsun ismi olsun Steam'den çok daha acımasız bir firmaya dönüşür Epic bunu şimdiden görebiliyorum ben ama sen göremezsin çünkü bedava oyun veriyorlar. İşte biz buna beleşçilik diyoruz, çok merak ediyorum bedava makarna için ülke satanlar da var mıdır ki.

Ben Epic Games'in babasının oğlu olmadığım gibi, Epic Games de benim babamın oğulları tarafından geliştirilmedi. Epic Games bir servis, ben ise bir tüketiciyim. Eğer parasını verip aldığım bir servis kötüyse bunu eleştirmek oldukça normal. Köle miyim arkadaşım ben hem parasını vereyim hem de memnun olmadığım halde sus pus oturayım bedava oyun veriyorlar ağbi diyerek. Bir şey kötüyse kötüdür, bunu eğip bükmeye gerek yok.
Kardeşim, yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsın, çünkü doğru anlamak için hiçbir çaba göstermemişsin.
Ben pek oyun oynayan biri değilim.
Steam'de 318 oyunum var, GOW var, Darks Souls 3 var, Doom Eternal var ve bunlar gibi pek çok oyun var ve bunların hiçbirini oynamadım bile.
Yazdıklarında doğru taraflar var, ancak, ben hem verdiği bedava oyunları alıp hem Epic'e laf edenlere kızdım ki muhtemelen sen de o "beleşçi"lerden birisin.
Söylediğin şeyin en doğru tarafı, benim de daha önce başka bir başlıkta yazdığım gibi, hiçbir firmanın hayır kurumu olmadığı, tüm şirketlerin kâr etmek için uğraştığıdır.
Bu yazdığından Steam'in de hiç iyi bir halt olmadığını sen söylemiş oluyorsun ki, ben de aslında bunu söyledim.
Yoksa Epic'in harika bir firma olduğunu söylemedim. Şu şartlarda bedava oyun vermesine laf etmenin doğru olmadığını anlatmak istedim.
Eğer Epic'ten tek bir "beleş" oyun aldıysan, yalancılık yapmadan yiğitçe "aldım" diyebiliyorsan, Epic'e "çöp" demek, ahlaki bir davranış değildir.(En hafif böyle ifade edebiliyorum.)
Alma o zaman kardeşim alma, alıyorsan laf etme. Ayıp yahu! Aldığından da adım gibi eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı