Epic Games Store çöktü!

Steam, Epic, Ubisoft vs. bir anlık yoğunluk ile hepsi çöküyor bununla başa çıkmak zor. Launcher vs. ağır çalıştığını konuşmuyorum ben. Sunuculara bir anlık yoğunluk olunca hepsi, ister Steam olsun ister başka bir site çöküyor zaten. Büyüklükle alakası yok bunun.
Bu arada bu seferki çöküş önceki gibi değil. Şu an alabildim ve rahatlıkla mağazada gezinebiliyorum. Önceki seferden ders almışlar.

@Astiva Diğer arkadaşların dedikleri bir tutam mantıklı gelmişti ama sizinki bence saçma. Dediğiniz sitede sadece o iki sınav olmuyor. En az yılda 10-20 tane büyük sınav (KPSS-L, KPSS GY-GK, ALES, YKS, MSÜ) açıklanıyor ve hepsinde sonucunuzu öğrenmek için 1-2 gün beklemeniz gerekiyor. EGS yılda 2-3 tane böyle oyun verdiği için yine tolere edilebilir ama dediğiniz tolere edilebilecek bir şey değil bence.


1671986341926.png
 
Bu arada bu seferki çöküş önceki gibi değil. Şu an alabildim ve rahatlıkla mağazada gezinebiliyorum. Önceki seferden ders almışlar.

@Astiva diğer arkadaşların dedikleri bir tutam mantıklı gelmişti ama sizinki bence saçma. Dediğiniz sitede sadece o iki sınav olmuyor. En az yılda 10-20 tane büyük sınav (KPSS-l, KPSS gy-gk, ALES, YKS, MSÜ) açıklanıyor ve hepsinde sonucunuzu öğrenmek için 1-2 gün beklemeniz gerekiyor. Egs yılda 2-3 tane böyle oyun verdiği için yine tolere edilebilir ama dediğiniz tolere edilebilecek bir şey değil bence.


Hocam GTA V'te de böyle olmuştu.
 
Zevkler renkler tartışılmaz, bende çok kişinin beğendiği oyunu beğenmediğim oldu mesela, ama tarzıma uygum değilmiş dedim o kadar. Kendim beğenmedim diye bir oyunu çöp kategorisine sokmadım.

Bir şeyi beğenmezsem "benim için" çöptür. O yüzden böyle davranıyorum :D şahsen beğenmedim bu oyunu, gittim YouTube'dan da baktım 1 - 2 saat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı