Epic Games Store Oyunun Konumunu Değiştirme

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Steam'de bu işlem çok basit. Epic'de nasıl yapılıyor?

EpicGames.png

Oyunu yükleye basıyoruz böyle bir şey karşımıza çıkıyor ve "Gözat" kısmından istediğimiz klasöre yükleyebiliriz.

Eki Görüntüle 571945

Oyunu yükleye basıyoruz böyle bir şey karşımıza çıkıyor ve "Gözat" kısmından istediğimiz klasöre yükleyebiliriz.
Kusura bakmayın, ben tam anlatamamışım. Ben de yer yoktu ve bu yüzden HDD'e indirdim. Ama bunu SSD'e almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Gerçekten çok özür diliyorum. Hayırlı bayramlar.

Sorun yok. Ben bu örnekte küçük bir oyunu göstereceğim. Death Coming oyunu E diskindeydi ve ben D diskine atıp, yedeğini aldım. Epic Games Launcher üzerinden kaldırdım. Daha sonra SSD üzerinde indirmeyi başlattım. Daha sonra durdurup, D diskinde bulunan oyun dosyalarını Epic Games Launcher'in oluşturduğu yükleme klasörünün içine attım. Sonra kendiliğinden dosyaları doğruladı. Hayırlı bayramlar.

Sorun yok. Ben bu örnekte küçük bir oyunu göstereceğim. Death Coming oyunu E diskindeydi ve ben D diskine atıp, yedeğini aldım. Epic Games Launcher üzerinden kaldırdım. Daha sonra SSD üzerinde indirmeyi başlattım. Daha sonra durdurup, D diskinde bulunan oyun dosyalarını Epic Games Launcher'in oluşturduğu yükleme klasörünün içine attım. Sonra kendiliğinden dosyaları doğruladı. Hayırlı bayramlar.
Çok teşekkür ederim bu şekilde yapayım.
GTA 5 için yaptım ama şu an tekrar indiriyor. Nasıl yapmam lazım? Beklemem mi gerek?

Son düzenleme:
İndirirken durduracaksınız. Daha sonra yedeklediğiniz dosyaları indirdiği konuma atacaksınız. Kendiliğinden tamamlayacaktır.
Tamam yaptık. Çok teşekkür ederim yardımınız için.

Epic Games kullananlar ve disklerinde yeteri kadar yer olmayanlar için söylüyorum. "GTAV" klasörünü "GTAV1" olarak değiştirip Epic Games'ten farklı "GTAV" klasörüne indirmeyi başlatın daha sonra o klasörü silip eski, yani "GTAV1" olarak değiştirdiğiniz klasörün adını "GTAV" olarak yapın ve Epic Games dosyaları doğruladıktan sonra oyunu açabilirsiniz. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama gerçekten kolay bir işlem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı