watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #1 Epic Games Store'da oyun alırken ödemenin gönderilmesi bekleniyor diyor, sonra ödemeniz iptal edildi diyor. Ne yapacağımı bilsem iyi olacak da, çözemedim bir türlü. Bu hatanın sebebi nedir, kartı mı kabul etmiyor? Bilenler yazarsa sevinirim.
Epic Games Store'da oyun alırken ödemenin gönderilmesi bekleniyor diyor, sonra ödemeniz iptal edildi diyor. Ne yapacağımı bilsem iyi olacak da, çözemedim bir türlü. Bu hatanın sebebi nedir, kartı mı kabul etmiyor? Bilenler yazarsa sevinirim.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 26 Aralık 2020 #2 Kart hangi bankanın ve kartta yeterli para var mı? Artı 0 Eksi
KS KS watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #3 Silinen üye dedi: Kart hangi bankanın ve kartta yeterli para var mı? Genişletmek için tıkla... Ziraat banka kartı ve yeterli para var. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kart hangi bankanın ve kartta yeterli para var mı? Genişletmek için tıkla... Ziraat banka kartı ve yeterli para var.
K Kkamberr Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #4 watchdogs123p dedi: Ziraat banka kartı ve yeterli para var. Genişletmek için tıkla... Online ödeme açık mı? Kapalı olduğu zaman para çekemiyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
watchdogs123p dedi: Ziraat banka kartı ve yeterli para var. Genişletmek için tıkla... Online ödeme açık mı? Kapalı olduğu zaman para çekemiyor diye biliyorum
KS KS watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #5 Kkamberr dedi: Online ödeme açık mı? Kapalı olduğu zaman para çekemiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Açık Artı 0 Eksi
Kkamberr dedi: Online ödeme açık mı? Kapalı olduğu zaman para çekemiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Açık
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 26 Aralık 2020 #6 Hesabınızda iki adımlı doğrulama var mı yoksa açıp tekrar deneyin Artı 0 Eksi
KS KS watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #7 Silinen üye dedi: Hesabınızda iki adımlı doğrulama var mı yoksa açıp tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... SMS ile kimlik doğrulayıcısı var Son düzenleme: 26 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hesabınızda iki adımlı doğrulama var mı yoksa açıp tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... SMS ile kimlik doğrulayıcısı var