Epic Games Store'da Red Dead Redemption 2 140₺

Makaleler
1
Yer
Moscow Metro
Daha fazla  
Epic Games Store'da eğer Epic Mega indirim kuponunuzu kullanmadıysanız, oyun şu an 200 TL'ye düşmüş ve 60 TL indirim ile 140 TL'ye düşüyor. Maalesef ben şu an alamayacağım ama almak isteyen ve 300 TL veremeyecek kişiler varsa kaçırmasın bence.

(Not: İndirim bitene kadar konuyu her gün öne çıkaracağım çünkü iyi bir fiyata RDR 2 alabiliyorsunuz. Almak isteyen herkesin faydalanmasını istiyorum.)

Son düzenleme:
Kuponumu Far Cry 5 ile kullanmıştım, olsaydı düşünebilirdim aslında fiyatı çok uygunmuş :( bir de Türkçe yaması çıkmış olsaydı tadından yenmezdi...

Eğer GTA V verildiğinde başka bir hesaba da aldıysanız veya arkadaş çevrenizde fazladan hesap alan varsa onlar da kupon olur. Kardeşimin hesabında vardı diye hatırlıyorum. O şekilde alabilirsiniz. Ama yoksa da bir daha ki indirimi beklemekten başka çare yok. :( Eğer almayı çok istiyorsanız 200 TL'de iyi bir fiyat RDR 2 için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı