Epic Games SU-PQR1603 hatası

Eray ArslanConni

Yoctopat
Yer
Ankara
Bilgisayarima ilk defa Epic Games yüklerken karşılaştıgım bir hata 2 gündür arıyorum bulamıyorum. Steam, Discord gibi uygulamalarda bir sıkıntı yokken Epic Games bu hatayı veriyor. Yardımcı olabilecek kisilere simdiden teşekkür ederim.

ff.PNG

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Diğer arkadaşın attığı çözümün videolu anlatımı var. Anlamadıysanız buradan izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Diğer arkadaşın attığı çözümün videolu anlatımı var. Anlamadıysanız buradan izleyebilirsiniz.

Allah Razı Olsun
Böyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• se.PNG
    se.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 78
Allah Razı Olsun
Böyle bir hata alıyorum.

Sanırım yanlış yazmışsın SkipBuildPatchPrereq bunu kopyala yapıştır. Olmaz ise Epic Games'in sistem dosyalarını silip tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsin. Araştırdığım kadarıyla Visual C++'lardan da sorun olabiliyormuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı