Epic Games sürekli 0.00B/S

Sürekli 0.00B/S'de. Sorun olur mu? Biraz da yavaş indiriyor. Dün akşam 9 civarı bırakıp yatmıştım. Bu zamana kadar bu kadar inmiş, sizce ne zamana biter? Yarın öğlen diye tahmim ediyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,6 KB · Görüntüleme: 821
eğer indirmeyi önceden yaptıysan indirdiğin yere kadar kontrol eder kontrol ederken interneti kullanmadığı için 0 gözükür örneğin oyunu %50 ye kadar indirdin sonra pc yi kapattın bi sonraki açışınıda dosya doğruluğu adına %50 ye kadar olabildiğince hızlı bir şekilde kontrol eder %50 den sonra kaldığı yerden devam eder ve indirme değerleri düzelir

eğer indirmeyi önceden yaptıysan indirdiğin yere kadar kontrol eder kontrol ederken interneti kullanmadığı için 0 gözükür örneğin oyunu %50 ye kadar indirdin sonra pc yi kapattın bi sonraki açışınıda dosya doğruluğu adına %50 ye kadar olabildiğince hızlı bir şekilde kontrol eder %50 den sonra kaldığı yerden devam eder ve indirme değerleri düzelir
Yani indiriyor da zaten bence yeniden başlatmaya gerek yok, ne dersiniz kapatayım mı?
----------------
Konu kilit olabilir, indirmeye sınırlama getirince düzeldi artık gösteriyor. Bu arada ayarlardan indirmeyi kısıtla seçeneğine tıklayıp KB/S değerinizi 250-500-700 (*sıra sıra olacak şekilde) olarak arttırın. İyi forumlar.

Yani indiriyor da zaten bence yeniden başlatmaya gerek yok, ne dersiniz kapatayım mı?
----------------
Konu kilit olabilir, indirmeye sınırlama getirince düzeldi artık gösteriyor. Bu arada ayarlardan indirmeyi kısıtla seçeneğine tıklayıp KB/S değerinizi 250-500-700 (*sıra sıra olacak şekilde) olarak arttırın. İyi forumlar.

Peki ben 102 GB'ye kadar indirdim şu an 0.00B/s gösteriyor sizin dediginiz ayarı yapsam sıfırlanır mı?

Dosya Ekleri

• 16089149917608540481680217134549.jpg
    16089149917608540481680217134549.jpg
    204,9 KB · Görüntüleme: 746
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı