Epic Games UE 4 hatası veriyor

ahmetonuk621

Decapat
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
39
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Epic Games oyun indirirken açık bırakıyorum ve gidip arkada uzanıyorum ve geldiğimde ekranımda hata oluyor oyunu indirmek istiyorum ancak indiremiyorum durmada UE 4'le ilgili bir hata görüyorum şu anda oyun indiremediğim için birisinin daha yaşamış olduğu ekran görüntüsü göstereceğim.

1707627347494.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorun bende de mevcut. Sanırım Epic Games serverlerında sorun var. 1 hafta önce de olmuştu bende. Sonra düzeldi, şimdi tekrar başladı. Epic Games'le alakalı yani.
 
Hocam aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim yapmadığım şey kalmadı,windows bile değiştirdim izlemediğim video kalmadı ama çözemedim sorunu. Epic games'e ticket attım 2 gün uğraştılar onlar da çözemediler
 
Aynı sorun bende de var hiç sonuç alamadım ızlemedıgım vıdeo arastırmadıgım şey kalmadı ama hala aynı sorun devam edıyor dunya kadar Epic'den oyun aldım ındıremıyorum.
 
Arkadaşlar bugün tesadüf eseri sorunu geçici olarak çözdüm. Ben oyun indirirken vakit geçirmek için youtube vs gibi arkada takılıyorum normalde bugün şans eseri sadece epic games açık kalacak şekilde indirme yaptım ,chrome veya bilgisayarda herhangi bir işlem açmayınca 80 gb alan wake 2 indirebildim çökmeden siz de deneyin. Chromedan youtube açınca hemen çöküyor veya bilgisayardan film izlerken ama kapatınca crash vermiyor
 

Geri
Yukarı