Epic Games ücretsiz oyunu haftaya "ücretsiz" verecekmiş

İsteyebilirsiniz, doğal hakkınız. Benim anlatmak istediğim noktayı anladığınızı düşünüyorum. Konuyu Epic Games vs Steam tartışmasına çevirmek istemiyorum da herkesin anlayabileceği en basit dilden yazmak istiyorum ki yazdığım yazı daha anlaşılır olsun.

Epic Games'in büyük rakibi Steam, Steam her hafta oyun veriyor mu? Hayır, neden versin ki? Adamlar zaten zirvede ve her türlü platformları tercih ediliyor. Her hafta bedava oyun vermesini gerektirecek bir durum yok ve ülkeye orijinal oyun kültürünü bir nevi getirenin de Steam olduğunu söyleyebiliriz.

Diğer tarafta da Steam'in rakibi olan Epic Games var. Epic Games'in Launcher'inden dolayı herkes ilallah etmiş durumda ve çoğu kişi Epic Games'ten oyun satın almak istemiyor. Durumlar böyle olunca da kullanıcıları düşüyor ve kullanıcı sayılarını toparlamaya çalışıyorlar. Epic Games bedava oyun dağıtmasaydı kaçımız Epic Games'i kullanır ya da bilirdi? Söyleyeyim, bir elin parmağını muhtemelen geçmezdi.

Benim anlatmak istediğim nokta bu. Ben de isterim ki Epic Games Steam'e rakip olsun, Steam'de ona göre ayağını denk alsın. Sonuçta biz tüketiciyiz ve iki firma da babamızın oğlunun firması değil. En uygun neredeyse oradan alırız ancak Epic Games'in bedava oyun dağıtmasını büyük nimetmiş gibi görenler olduğu sürece Epic Games Steam'e hiçbir zaman için rakip olamayacak ve yerinde sayacak.

İstediğiniz Launcher'i ya da platformu zaten kullanmakta özgürsünüz. Ona karışamam, haddime de değil ancak ortada şöyle bir söylem var: "Epic Games bedava oyun dağıtıyor, gene de size yaranamıyor". Şimdi bu adamlar bedava oyun dağıtıyor diye bunları eleştirmeyelim mi? Hatalarını görmezden mi gelelim? Gerçi yurdum insanının çok garip düşünce şekilleri var ya :D Bunlar bana bu yüzden artık tuhaf gelmemeye başladı.
 
@AdaBagcibasi bedava oyun vermesini isteyen yok. Önce Launcher'ini düzeltsin.
Nasıl yok? Sen istemiyor olabilirsin ama eminim milyonlarca insan verdikleri oyunları bekleyip alıp oynuyordur kendi adına konuş. GTA V verdiğinde forumda kaç kişi almadı acaba ya da Death Stranding verdiğinde? Bedava oyunları herkes ister. launcher'ını da Steam ile karşılaştıran yok zaten ama günümüz ekonomisinde beleşe oyun veren bir platformu da ''abi bedava oyun veriyor ama launcher'ı berbat ya ben ordan oynamam'' diyecek bir lüksümüz yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ve bunu daha önce de vermişdi.

Ötekini de daha önceden 10 kere verdi. Madem elinde yeni oyun yok, her hafta vermeyiver. Sanki silah zoruyla oyun istiyoruz adamlardan ya.

Bir gariplik yüzünden demediğiniz kalmadı, şimdi bunlar çıkıp "Ayda bir oyun vereceğiz" dese kıyamet kopar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@AdaBagcibasi ekonomi kötü diye yaptığı hataları göz ardı etmemizi istiyorsunuz. O da iyiymiş, siz kendiniz göz ardı edebilirsiniz. Ben etmeyeceğim. Sırf bedava oyun dağıtıyor diye yaptığı hataları da göz ardı etmememiz gerekir ve fark ettiyseniz yorumumda zaten bunların hepsini belirtiyorum. İsteyen kullanır ya da istemeyen kullanmaz. Orası beni ilgilendirmiyor ancak sırf bedava oyun dağıtıyor diye de şu firmayı eleştirilmez yapmayın ve millete zorla bir şeyi kabullendirmeye çalışmayın. Komik oluyor çünkü. Daha da cevap yazmayacağım, yazdığım her şey açık. Aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum.
 
@AdaBagcibasi ekonomi kötü diye yaptığı hataları göz ardı etmemizi istiyorsunuz. O da iyiymiş, siz kendiniz göz ardı edebilirsiniz. Ben etmeyeceğim. Sırf bedava oyun dağıtıyor diye yaptığı hataları da göz ardı etmememiz gerekir ve fark ettiyseniz yorumumda zaten bunların hepsini belirtiyorum. İsteyen kullanır ya da istemeyen kullanmaz. Orası beni ilgilendirmiyor ancak sırf bedava oyun dağıtıyor diye de şu firmayı eleştirilmez yapmayın ve millete zorla bir şeyi kabullendirmeye çalışmayın. Komik oluyor çünkü.

Firmayı eleştirmeyin diye nerede dedim. Bana ne kardeşim? İsteyen istediğini eleştirsin sanki Epic hissedarıyım. Adamlar bedava oyun veriyor ve onda da eleştiriliyorlar. Bedava oyunun neyini eleştiriyorsunuz diyorum aa ne güzel bedava verdiler alayım geçeyim diyeceğine insanlar bu oyun bedava mı verilir? GTA V'ı versenize bu ne falan diyor, beleş oyun işte. Al geç. Geçenlerde AC Mirage Epic'te 300 lira kaçırmayın diye post açtım altına kaç tane arkadaş Epic'ten oyun mu alınır? Steam'e gelsin alırım dedi, oyun 1 gün sonra 850 lira oldu ve Steam'e gelmeyeceği açıklandı. Dediğimi de tekrar edeyim şu ekonomik koşullarda nerede ucuzsa oradan almak en mantıklısı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
beleş oyun işte al geç.
Adamlar beleş oyun veriyor yine yaranamıyor...

Bedava oyunu zaten alıp geçsinler, almasınlar demiyorum. Aslında aynı düşünüyoruz da sırf bir şeyi tam okumadığınızdan dolayı anlaşamıyoruz. Bu kurduğunuz cümle yanlış, Epic Games karşılıksız bedava oyun verse dediğiniz doğru ancak bundan Epic Games'in de bir çıkarı var.
 
Bedava oyunu zaten alıp geçsinler, almasınlar demiyorum. Aslında aynı düşünüyoruz da sırf bir şeyi tam okumadığınızdan dolayı anlaşamıyoruz. Bu kurduğunuz cümle yanlış, Epic Games karşılıksız bedava oyun verse dediğiniz doğru ancak bundan Epic Games'in de bir çıkarı var.
Bir oyuncu olarak adamların çıkarı benim umurumda değil açıkçası, ben kendi çıkarıma bakarım. Oyunu veriyor mu? veriyor, ben oynuyor musun? oynuyorum. E ne güzel o zaman.
 
IMG_20230616_122908.jpg
 
Biraz merak edip aşağı bakmayı bile düşünmemişsin. 22-29 Haziran tarihleri arasında 100 dolarlik DLC'yi ücretsiz verecekmiş. Bir de vaka falan diyor. 😃

Elemanın burdaki bahsettiği mevzu :
1686909308711.png


Sana 100 dolarlık DLC ile Ücretsiz oyununda keyifli oyunlar dilerim 'Osman Nuri23 ':D Bol bol oynarsın boyle savunduguna gore.

(DLC Sayfasına atmak yerine oyun sayfasına atıyor. İlk tıkladıgımda ücretsiz yazısını gordugum için konuyu açtım)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı