İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #1 Kardeşim biraz kurcalamış. Ben daha önce hiç girmedim buraya. Bugün Epic'te gördüğüm bir Bug'ı deneyecekken karşılaştım. Nasıl bu şeyden çıkacağım? Bu Launcher'ı pek bilmiyorum.
Kardeşim biraz kurcalamış. Ben daha önce hiç girmedim buraya. Bugün Epic'te gördüğüm bir Bug'ı deneyecekken karşılaştım. Nasıl bu şeyden çıkacağım? Bu Launcher'ı pek bilmiyorum.
Çözüm İbrahim Gürel 21 Aralık 2020 Bazinga Physicist dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. O indirmeyi yapıp deneyeceğim. Yine de çözüldü işaretliyorum. Bazinga Physicist dedi: İndirme yapıyor şu an, aynı sorunu yaşadım. Uygulamadan çıkış yapıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ayarlarda kütüphaneyi gizle seçeneğinin tikini kaldırınca çözülüyor sorun.
Bazinga Physicist dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. O indirmeyi yapıp deneyeceğim. Yine de çözüldü işaretliyorum. Bazinga Physicist dedi: İndirme yapıyor şu an, aynı sorunu yaşadım. Uygulamadan çıkış yapıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ayarlarda kütüphaneyi gizle seçeneğinin tikini kaldırınca çözülüyor sorun.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #11 İbrahim Gürel dedi: Silip tekrar yükledim. Yine de olmadı. İndirme bitse nereden çıkılıyor? Genişletmek için tıkla... Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Silip tekrar yükledim. Yine de olmadı. İndirme bitse nereden çıkılıyor? Genişletmek için tıkla... Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz.
KS KS İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #12 Bazinga Physicist dedi: Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim. Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist dedi: Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Aralık 2020 #13 Bilgisayarınla alakalı olabilir bende Google'a girememiştim ondan sonra PC'yi yeniden başlatıp açtım oldu. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınla alakalı olabilir bende Google'a girememiştim ondan sonra PC'yi yeniden başlatıp açtım oldu.
KS KS İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #14 Bazinga Physicist dedi: Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuanda yaptığım doğru mu? Mağaza bölümüne sürekli basıyorum. Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist dedi: Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuanda yaptığım doğru mu? Mağaza bölümüne sürekli basıyorum.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 21 Aralık 2020 #15 İbrahim Gürel dedi: Şu anda yaptığım doğru mu? Mağaza bölümüne sürekli basıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Şu anda yaptığım doğru mu? Mağaza bölümüne sürekli basıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?
KS KS İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 21 Aralık 2020 #16 Bazinga Physicist dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. O indirmeyi yapıp deneyeceğim. Yine de çözüldü işaretliyorum. Bazinga Physicist dedi: İndirme yapıyor şu an, aynı sorunu yaşadım. Uygulamadan çıkış yapıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ayarlarda kütüphaneyi gizle seçeneğinin tikini kaldırınca çözülüyor sorun. Son düzenleme: 22 Aralık 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Bazinga Physicist dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. O indirmeyi yapıp deneyeceğim. Yine de çözüldü işaretliyorum. Bazinga Physicist dedi: İndirme yapıyor şu an, aynı sorunu yaşadım. Uygulamadan çıkış yapıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ayarlarda kütüphaneyi gizle seçeneğinin tikini kaldırınca çözülüyor sorun.