Kardeşim biraz kurcalamış. Ben daha önce hiç girmedim buraya. Bugün Epic'te gördüğüm bir Bug'ı deneyecekken karşılaştım.
Nasıl bu şeyden çıkacağım? Bu Launcher'ı pek bilmiyorum.
Maalesef hayır. O indirmeyi yapıp deneyeceğim. Yine de çözüldü işaretliyorum.Düzeldi mi?
Sorunu çözdüm ayarlarda kütüphaneyi gizle seçeneğinin tikini kaldırınca çözülüyor sorun.İndirme yapıyor şu an, aynı sorunu yaşadım. Uygulamadan çıkış yapıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz?
Silip tekrar yükledim. Yine de olmadı. İndirme bitse nereden çıkılıyor?
Deniyeceğim.Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz.
Şuanda yaptığım doğru mu?Önce "kütüphane" sekmesine fazlasıyla basın. Sonra mağazaya girebilirsiniz.
Şu anda yaptığım doğru mu?
Mağaza bölümüne sürekli basıyorum.
Maalesef hayır. O indirmeyi yapıp deneyeceğim. Yine de çözüldü işaretliyorum.Düzeldi mi?
Sorunu çözdüm ayarlarda kütüphaneyi gizle seçeneğinin tikini kaldırınca çözülüyor sorun.İndirme yapıyor şu an, aynı sorunu yaşadım. Uygulamadan çıkış yapıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.