Epic Games uygulamasını kaldırmak güvenlik için yeterli mi?

531337

Hectopat
İnternette gördüğüm üzere Epic Games hacklenmiş. Ben Epic Games'e Google'dan giriyordum, ve bugün üçüncü taraf uygulamaları ve hizmetleri kısmından Epic Games'i kaldırdım. Buradan benim Google şifreme ulaşabilirler mi?

Sadece Google hesabınız ile hesap açtınız uygulamaya uygulamadaki hesabınızı çalabilirler o yüzden Epic Games ait hesabınızdaki sifreyi değiştririn.

2. faktörlü mobil kimlik açıksa afedersiniz ama k*ıçlarını dahi yırtsalar hesaplara erişemezler.
Mobile gelen kodları rastgele tutturamayacakları için gönlünüz rahat olsun.
Ama 2. faktörlü mobil kimlik açık değilse işiniz zor.

İnternette gördüğüm üzere Epic Games hacklenmiş. Ben Epic Games'e Google'dan giriyordum, ve bugün üçüncü taraf uygulamaları ve hizmetleri kısmından Epic Games'i kaldırdım. Buradan benim Google şifreme ulaşabilirler mi?
arkadaşlar ortalıkta çok fazla yanlış bir bilgi dolaşıyor hepinizi anlıyorum fakat epic games bilgileri sızdırılmadı direk bir hack team sayesinde bilgiler patlatıldı. ve takımın dediğine göre 4 mart'a kadar her hangi bir veri alışverişi olmaz ise bilgileri yayacaklarını söylediler. bunu zaman gösterecek. doğru olup olmadığını. bilgilerinizi hesaplarınıza erişmek için çalmıyorlar. zaten bunu yapan topluluk gmail hesaplarına dikkat vermez, epic games üzerinden yaptığınız her şey kayıt altına alınıyor. büyük ihtimalle benim teorime göre kredi kartlarınız ve kayıtlı olan şifreleriniz. kullanılacak. kredi kartları bir çoğu kullanamazlar ama şifreler için kendi programları için algoritma yazarak diğer zamanlarda şifreleri daha rahat kırabilirler, gmail üzerinden 2 faktörlü doğrulaması açık olmayan tonlarca insan var. gmail içinde değerli bir şey bulurlarsa alırlar. yani demek istediğim 200gb veriden sadece 1-2gb içindeki veriden para kazanabilirler. tabi ki büyük ihtimalle amaçları para kazanmak değil. amaçları tarihte büyük olaylar yaratıp dark web gibi bir tabanda kendi ünlerini duyurmaları.

2. faktörlü mobil kimlik açıksa afedersiniz ama k*ıçlarını dahi yırtsalar hesaplara erişemezler.
Mobile gelen kodları rastgele tutturamayacakları için gönlünüz rahat olsun.
Ama 2. faktörlü mobil kimlik açık değilse işiniz zor.

Bende e postaya açtım. 2FA. Girebiliyorlarsa girsinler. Tabii e postam giderse o zaman yandık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı