Epic Games Valorant mı yoksa kendi web sitesinden indirilen Valorant mı?

Arda4242

Decapat
Daha fazla  
Selam ben şu anlık Riot Games web sitesinden indirdiğim Valorant'dan oynuyorum. Sizce Epic Games'deki Valorant mı iyi yoksa web sitesinden indirdiğimiz Valorant mı?

Aslında var Epic'de yok ancak Xbox'da tüm ajanlar açık ve %20 maç güçlendirmesi veriyor tabii Game Pass lazım.

Oyunu başlatmak için Epic Games'e ihtiyaç duyuyor mu? Eğer duyuyorsa kendi sitesinden indirmek daha mantıklı ama oyunu indirdikten sonra direkt Riot istemcisinden başlatıyorsa bir farkı olmaz.

Aslında var Epic'de yok ancak Xbox'da tüm ajanlar açık.
Hocam Xbox değil Epic. Ben yanlış anladım ama Xbox'la alakalı bir şey yok sanırım burada.

Oyunu başlatmak için Epic Games'e ihtiyaç duyuyor mu? Eğer duyuyorsa kendi sitesinden indirmek daha mantıklı ama oyunu indirdikten sonra direkt Riot istemcisinden başlatıyorsa bir farkı olmaz.

Hocam Xbox değil Epic. Ben yanlış anladım ama Xbox'la alakalı bir şey yok sanırım burada.

Evet yanlış yazmışım düzelttim :D

Direkt riot clientde başlatıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı