aynı şeySelam ben şu anlık Riot Games web sitesinden indirdiğim Valorant'dan oynuyorum. Sizce Epic Games'deki Valorant mı iyi yoksa web sitesinden indirdiğimiz Valorant mı?
Hocam Xbox değil Epic. Ben yanlış anladım ama Xbox'la alakalı bir şey yok sanırım burada.Aslında var Epic'de yok ancak Xbox'da tüm ajanlar açık.
Xbox değil Xbox gamepass olacak. Ayrıca gamepass ultimate üyeliği olması gerek.Aslında var Epic'de yok ancak Xbox'da tüm ajanlar açık ve %20 maç güçlendirmesi veriyor tabii Game Pass lazım.
Oyunu başlatmak için Epic Games'e ihtiyaç duyuyor mu? Eğer duyuyorsa kendi sitesinden indirmek daha mantıklı ama oyunu indirdikten sonra direkt Riot istemcisinden başlatıyorsa bir farkı olmaz.
Hocam Xbox değil Epic. Ben yanlış anladım ama Xbox'la alakalı bir şey yok sanırım burada.
Direkt riot clientde başlatıyor.Oyunu başlatmak için Epic Games'e ihtiyaç duyuyor mu? Eğer duyuyorsa kendi sitesinden indirmek daha mantıklı ama oyunu indirdikten sonra direkt Riot istemcisinden başlatıyorsa bir farkı olmaz.
Hocam Xbox değil Epic. Ben yanlış anladım ama Xbox'la alakalı bir şey yok sanırım burada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.