Epic Games ve Ubisoft bağlantısı

Ali Bilgin

Hectopat
Epic Games'den Assassin's Creed Odyssey ve Rainbow Six Siege aldım. Şimdi ben bu oyunları benim Ubisoft hesabıma bağladım. Diyelim bir gün hesabı satmaya karar verdim. Satın alan kişinin de o oyunları oynaması için oyunları kendi uPlay hesabıyla bağlaması lazım değil mi? Şimdi o kendi hesabıyla bağlarsa bu oyunları oynayabilir mi? Çünkü ben kendi hesabımla kullandım. Cevaplarsanız sevinirim.

SevenPacer adlı arkadaş hatalı söylemiş eğer Epic Games Support ve Ubisoft Support ile görüşürsen hesapları ayırabiliyorsun ve böylece ayrıldığı zaman Epicte uPlay bağlantısı gerekiyor yazısı çıkıyor.
Böylece Epic hesabını sattığın zaman alıcı kendisi otomatik olarak kendi hesabını girebiliyor bizzat kendim denedim.

Biliyorum bir kere ayırmıştım fakat ben o oyunu oynadım yani sonsuz hesap açıp sonsuz tane oyun alınabilir o zaman?
SevenPacer adlı arkadaş hatalı söylemiş eğer Epic Games Support ve Ubisoft Support ile görüşürsen hesapları ayırabiliyorsun ve böylece ayrıldığı zaman Epicte uPlay bağlantısı gerekiyor yazısı çıkıyor.
Böylece Epic hesabını sattığın zaman alıcı kendisi otomatik olarak kendi hesabını girebiliyor bizzat kendim denedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı