Ben Epic'ten aldığım AC1 ve AC2'yi Ubisoft'a bağlamaya çalışıyorum. Ama böyle 1 saat bekliyorum gene de olmuyor. R internetten webcache dosyalarını silipte yaptım gene de olmad. I sonra bir de Ubisoft Connect açarak yaptım gene de olmadı.
Oyunları aynı anda mı hesaba bağlamaya çalışıyorsunuz? Assassin's Creed 1 Ubisoft Connect'ten önce piyasaya sürülmüştü ve Ubisoft Connect gerektirmiyordu. Acaba bununla alakalı olabilir mi diye düşünerekten belirtmek istedim.
Eğer durum buysa sadece Assassin's Creed 2'yi bağlamayı deneyin.
Oyunları aynı anda mı hesaba bağlamaya çalışıyorsunuz? Assassin's Creed 1 Ubisoft Connect'ten önce piyasaya sürülmüştü ve Ubisoft Connect gerektirmiyordu. Acaba bununla alakalı olabilir mi diye düşünerekten belirtmek istedim.
Eğer durum buysa sadece Assassin's Creed 2'yi bağlamayı deneyin.
Ben AC2'yi Epic'ten alıp Ubisoft'a bağlamıştım birkaç denemede olmuştu, Ubisoft Connect hesabınızdan mail geliyor onu Ubisoft Connect'ten onaylıyorsunuz sonra bağlantı gerçekleşiyor diye hatırlıyorum.
Böylece Epic'ten aldığınız oyun Ubisoft kütüphanesinde görünür hale geliyor. Bu son yılbaşı indirimlerinde de Far Cry 3'ü Epic'ten almıştım önceden bağlantı yaptığım için Far Cry 3 direkman Ubisoft kütüphanesinde de görünmüştü.
Hocam kendi sorunumu yazmış gibi olacağım, konu falan da açtım ama cevap alamadım, şimdi benim 2 tane Ubisoft hesabım var biri Epic'e bağlı ve içinde r6s falan Online yok, sadece Far Cry 1 oynamaya başladım geçen, bir de Steam'e bağlı olan ve içinde r6s oynadığım Ubisoft hesabım var, bu Epic ve Steam kütüphanemdeki oyunları tek bir Ubisoft hesabında birleştirebilir miyim?