S Stealth Warrior Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #11 yika38 dedi: Epic Games her ne kadar efsanevi indirimler yapsa bile hâlâ arayüz, kullanışlılık ve akıcılık açısından Steam'in yanına bile yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... Zamanla bunları düzeltebilir bence, ben bu haliyle de seviyorum.
yika38 dedi: Epic Games her ne kadar efsanevi indirimler yapsa bile hâlâ arayüz, kullanışlılık ve akıcılık açısından Steam'in yanına bile yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... Zamanla bunları düzeltebilir bence, ben bu haliyle de seviyorum.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 6 Haziran 2020 #12 SemperFidelis dedi: Epic Games daha yeni olduğu için böyle kampanyalar yapıyor. Steam gibi eskisin Epic Games'de fiyatları uçurur merak etme. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni değil. 1991'den beridir var.
SemperFidelis dedi: Epic Games daha yeni olduğu için böyle kampanyalar yapıyor. Steam gibi eskisin Epic Games'de fiyatları uçurur merak etme. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni değil. 1991'den beridir var.
Samican Bayyıldız Kilopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #13 Steam'i tercih ederim. Yine de Steam'in destek sayfasında hiçbir talebime yardım etmediklerini söyleyebilirim
Steam'i tercih ederim. Yine de Steam'in destek sayfasında hiçbir talebime yardım etmediklerini söyleyebilirim
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 7 Haziran 2020 #14 SemperFidelis dedi: Epic Games daha yeni olduğu için böyle kampanyalar yapıyor. Steam gibi eskisin Epic Games'de fiyatları uçurur merak etme. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni değil. 1991'den beridir var. Yeni olan Epic Games Store.
SemperFidelis dedi: Epic Games daha yeni olduğu için böyle kampanyalar yapıyor. Steam gibi eskisin Epic Games'de fiyatları uçurur merak etme. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni değil. 1991'den beridir var. Yeni olan Epic Games Store.