Epic Games "xinput1_3.dll" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Az önce de bir konu açmıştım GTA 5 ile ilgili isteyen bakabilir Sanırım DirectX ile ilgili bir sorun oldu. xinput1_3.dll'i sildim ve DirectX'i tekrar yüklerken "an internal System error occurred" hatası alıyorum.
Hocam cevap yok mu çok acil

Son düzenleme:
System32'deki xinput1_3.dll mi eksik yoksa SysWOW64'teki mi?

Hocam sildikten sonra kurarken hata almıştım ve şu an tekrar kontrol ettim hata almama rağmen dosyalar gene yerinde duruyor normalde System32'den ve SysWOW64'ten silmiştim ama şu an var.

System32'deki xinput1_3.dll mi eksik yoksa SysWOW64'teki mi?

Tekrar yazıyorum. Biraz garip gelecek ama Epic Games sorunu kendi kendine düzeldi DirectX'i kurarken hata almıştım ama xinput1_3.dll kendiliğinden kurulmuş nedense ama hala kurulumda hata alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
tekrar yazıyorum . Biraz garip gelecek ama Epic Games sorunu kendi kendine düzeldi DirectX'i kurarken hata almıştım ama xinput1_3.dll kendiliğinden kurulmuş nedense ama hala kurulumda hata alıyorum.

Şu anda DirectX aracı kurmanızı gerektirecek bir hata yok o halde. Eksik bir DirectX DLL'si hatası alsaydınız alternatif kurulum yolları söylerdim.

Şu anda DirectX aracı kurmanızı gerektirecek bir hata yok o halde. Eksik bir DirectX DLL'si hatası alsaydınız alternatif kurulum yolları söylerdim.

GTA 5'e girip bir bakayım ses ve görüntüde takılma oluyordu ama galiba çözüldü sorun bir sorun daha olursa yazarım çok teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı