Epic Games Yavaşlık Sorunu

fyselfumut

Decapat
Arkadaşlar Epic Games indirme hızı bir bakıyorum 0KB bir bakıyorum 300 bir bakıyorum 1MB bir bakıyorum 3 MB hepsi 5 saniye içinde oluyor bunun çözümü ne? Yoğunluktan mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha GTA V alma sayfasına gelemedim, yüklenmiyor.

Oyunu sonunda aldım.

Ben siteye bile giremiyorum :) GTA V'i bu kadar seven var mıymış ya kaç yıllık oyun. İnsanlar sıkılmıştır diye düşünüyordum :D
Türk halkı beleşi nasıl sever bilir misin dostum? Sen beleş olsan seni bile alırlar.

Türk halkı beleşi nasıl sever bilir misin dostum? Sen beleş olsan seni bile alırlar.
Tüm Dünya beleşi sever :) Ama bu kadar yoğunluk olacağını Epic Games bile tahmin etmemiştir bana kalırsa. Şahsen GTA V'i 3 kere sistemime kurdum. 720p Low da olsa oynadım. 3 Kere de kaldırdım. Günde maks. 1 saatten ileri gidemedim. Story modu olsun ya da freeroam olsun.

Ama GTA 4 tam bir efsaneydi. Sabahlara kadar hava alanında freeroam oynardık. Oğuz Sasi o zamanlar GTA 4 videoları çekiyordu 480p bile olsa izliyorduk. Çok eğlenceliydi PS3 zamanları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı